Monday, 26 January 2015

ORANGE THINGS I BOUGHT RECENTLY



SUDAH banyak saya terbeli kabel sambungan telefon bimbit saya yang tidak berfungsi dengan elok. Saya amat kecewa.

Cerita lain, peraduan Shell sekarang yang saya sertai sebab membeli minyak di stesen itu. Dan saya perhatikan juga minyak jenis Ron 97 sudah tidak dijual dikebanyakan stesen minyak.

Cerita lain juga. Kelmarin saya sudah temankan anak lelaki saya untuk membeli rumah pertama beliau. Tetapi harga rumah paling murah di Taman Molek pun sudah menjangkau RM660,000.



7 comments:

  1. mahai kan harga rumah skrg? beli umah, tapi lom siap lagi kat Putrajaya... umah tinggi2 pun tak pe..asalkan ada rumah... kalo dah rezeki tu je... Syukur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah bersyukur dgn rejeki yg ade.,

      Delete
  2. alahamdulliah dah ada rezeki nk beli rumah tapiiii makhaiiiii setengah juta ye! pitammm nk membelinye ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tular, rumah sekangkang kera jeer kat tengah bandar tapi rege pon dh dekat juta juta., uHUuuu

      Delete
  3. samalah .. kabel dan barangan eletronik sekarang bnyk kurang berkualiti....
    lawa gambar yg last tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2 gambar yg last tu sedap mata memandang saja, nak membeli didlm mimpi saje., uHuuuuu

      Delete
  4. Iphone kena beli kat kedai dia je la kot aksesorinye. Kalau samsung lain citer, semua boleh masuk. Kalau cable tak leh guna, pakai bluetooth je.
    Minyak 97 selalu habis stok kat stesen minyak sini, sebab orang dok isi minyak tu je. Tak pakai kuning dah.
    Mahal rumah sekarang. Skim rumah pertama tu pun kalau nak apply, syaratnya kena dah berkahwin. Habis tu, orang bujang menyewa je la sampai ke tua. :)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat