Friday, 27 February 2015

TRAVEL MOVIES I WATCHED LAST WEEK



SELEPAS menonton wayang cerita 'Bucket List' yang ditayangkan di saluran televisyen berbayar itu, saya pun tergerak untuk menonton cerita-cerita yang terbaik tentang pengembaraan untuk inspirasi semata-mata.

1. Bucket List - around the world
2. Tracks - Australia
3. Lost In Translation - Japan
4. Motorcycle Diaries - South America
5. The Way - Spain
6. Wild - USA

Cerita lain lalat. Wayang 'Birdman' pun saya sempat tonton malam kelmarin disebabkan pengaruh anugerah Academy Awards.

4 comments:

  1. Suka juga jenis adventure movie ni

    ReplyDelete
  2. untunglah sempat tengok movie lagi.kami mak2 ni tak sempat.kalut ngan anakklu anak tak buat hal.laki plak buat hal.muahaha...

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak layan movies....asyik layan blog jer....Tak layan blog hujung minggu mengukur jalan.....sakit lutut mak hihi

    ReplyDelete
  4. okay, semua tajuk di atas saya tak pernh tgk lagi....

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly