Tuesday, 24 March 2015

WHY WE STILL NEED NEWSPAPERS



SUDAH lama saya tidak membeli suratkhabar. Kali terakhir saya membeli Harian Metro pada harganya sehinggit senaskah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

28 comments:

  1. dah lepas baca boleh bungkus nasi lemak hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kalau peniaga nasi lemak ya., yg tak meniaga mcm sy ni buat alas meja makan sajalah., hehe2

      Delete
  2. Tak pun buat lapik potong sayur... hehehe.. sekarang masih beli news paper,,, tapi.. beli yg lama banyak2... buat kegunaan rumah heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli yg lama byk2 camana tu? bukan senang nk cari suratkabar lama kecuali pergi ke kilang suratkabar la., huhu2

      Delete
  3. baguslah soklan ni? kenapa ye?
    saya masih lagi beli paper ni, padahal baca juga dekat website
    emm, kena stop ni =)

    anyway saya membalas kunjungan n done follow sini
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua artikel yg penting2 ada dlm website suratkabar itu spt iklan keje la, iklan contest la, hewhew2

      btw, timekaseh mak sudi jenguk2 komen2 blog sy yang takda apa apa ini. ;p

      Delete
  4. langsung tak baca suratkhabar dah, semuanya baca online je skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lama lagi generasi akan datang tak kenal apa itu 'suratkhabar' kann., huhu2

      Delete
  5. Aah kan.. lame dah tak beli surat khabar.. nak taw berita skrg, google je.. haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah kann, nak tau berita terkini google saja, kekadang facebook lebih pantas dari berita online/, hihi2

      Delete
  6. mmg lama dah tak baca paper...selalu online je, kalau nak baca paper pun, baca kat ofis je...free...ekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah mak ada paper kat opis boleh baca hari hari., ;D

      Delete
  7. Saya dah lama tak beli.. jadi bila ada buat aktiviti di rumah takde suratkhabar untuk dibuat alas.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, kadang-kadang perlukan juga suratkhabar lama nak buat alas atas meja ke apa ., hehe2

      Delete
  8. kalau kedai mamak takde wifi baru beli suratkhabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah bro, kat kedai mamak mana boleh baca suratkhabar dgn free kann, mestilah kene beli ., wifi je free harhar2

      Delete
  9. Saya guna newspaper tebal lipat elok2, standby tepi meja.kalau ada lalat hinggap, boleh buat pemukul.. ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampi ati mak pukul lalat penyet smpi mati., ahhdoiiii!

      Delete
  10. Pinjam orang punya, cari news yang best best jer..pastu tutup...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutlah kat kedai mamak ada tulisan 'DILARANG MEMBACA SECARA PERCUMA' ., harhar2

      Delete
  11. saya lagilah jarang beli surat khabar..hehehh...

    ReplyDelete
  12. hari2 saya baca surat khabar, tapi semuanya free je :p

    ReplyDelete
  13. Sehari tak baca surat khabar rasa rugi sangat. Surat khabar lama sampai berlambak2 dekat ofis saya ni. heehe

    ReplyDelete
  14. Saturday/ Sunday ada gak beli, working days baca newspaper office punya.
    Start last 2 weeks lagilah senang coz person incharge newspaper duk cubicle sebelah jer ngeh..ngeh..ngeh...

    ReplyDelete
  15. lagi best kowt baca hardcopy...klu softcopy xrasa surat khabarnye...rasa mcm artikel je...

    ReplyDelete
  16. btol.. walaupun dah de gadjet canggih dan online

    ReplyDelete
  17. since ada online news sy boleh kira berapa byk sy beli surat khabar ;-)

    ReplyDelete
  18. beli dan baca simpan, jual balik bila orgbdtg nak beli surat khabar lama untuk dikitar semula :)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat