Wednesday, 15 April 2015

103.3 FM



RADIO ini penulis beli dari rakan, dimana penulis mula-mula bercadang untuk digunakan didalam kereta buruk penulis yang hanya boleh mendengar siaran frekuensi rendah. Penulis sukakan radio kecil ini kerana tidak memerlukan kuasa bateri atau kabel yang panjang, hanya guna kabel USB saja. Tetapi setelah mencuba, penulis berasa tidak praktikal dan penulis bawa kembali ke meja penulis.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

7 comments:

  1. kenape tak praktikal ? cocok je kat kete kan..
    sebab size n bentuk ke ? hehehe.. nyanyi sendiri laaa kalo gitu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dlm bandar takper lagi, tp bila travel jalan jalan jauh leceh nak setting frequency., huhu2

      Delete
  2. kat Kedai Brothers ada alat utk tune radio yg freq rendah ( macam kereta2 recon from Japan)...:)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly