Saturday, 4 April 2015

AIR ZAM ZAM



KELMARIN saya sudah berlarian ke Tabung Haji untuk membeli 2 botol 500ml air zam zam yang berharga dua belas hinggit sebotol. Tiba-tiba kakak penjual menyuruh saya membeli habbatus saudah pula. Tapi saya tidak berminat.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

5 comments:

  1. murahnya air zamzam tu..berbaloi beli...yan suka minum air zam zam sedap..payau2 manis

    ReplyDelete
  2. dah namanya sudah nak dapat,benda kualiti..harganya pasti lebih mahal sedikit

    ReplyDelete
  3. biasalah org berniaga...mesti lah promote beli itu ini

    ReplyDelete
  4. samalah harganya kat sini, sya dibeli kedai ... memang rm12 sebotol

    ReplyDelete
  5. Assalam,

    Standard price tu RM12. Botol mineral kecil. Saya selalu beli dulu2. Kalu nak yg RM120 direct dari Makkah boleh beli dgn Rayhar Travels yg berpejabat dlm bangunan PNB Darby Park. KL, dekat jer dgn Bgn T.Haji. Saya Haji tahun 2011, lebih selesa order air zam zam dgn Rayhar Travels. Alhamdulillah. Masa Haji juga saya kirim botol besar air zam zam pos dari Mekah siap sampai pintu rumah di KL.. Caj delivery shj. Harganya sama. Around RM114/RM120.

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly