Monday, 20 April 2015

LET'S STRIKE SOME FUN

Ampang Superbowl, Ampang Point Shopping Centre

MINGGU lepas penulis telah menawarkan diri untuk menjadi jurugambar majlis permainan bowling syarikat itu. Gambiran akan penulis telah kemaskini dari hari ke hari. Sila refresh (tekan F5).

Bahagian Pertama - Arrival of Bowlers & Registration, Opening remarks by Emcee & Doa Recital, Speech by President, Breakfast [+ The link is available now ]

Bahagian Kedua - Team Group Photography [+ The link is available now ]

Bahagian Ketiga - Game Begins, Game Ends [+ The link is available now ]

Bahagian Keempat - Group Photography, Prize Presentation [+ The link is available now ]


Untuk kesemua gambiran2, staf boleh klik ke folder dalam server: Q:\Administration\KRS-MMCOG\Bowling Tournament 2015

Blog bukanlah hakmilik kekal.

The secretariats during the registration.

Welcoming and doa recital.

The official bowlers.

The team on Lane number one.

Bowler in action.

Lady bowlers.

In the smoking room.

Just for fun.

The game committee, Kelab Sukan & Rekreasi.

The ladies' champion - Miss Sheryll (right) with 398 points.


The men's champion - En Mohd Taufek (right) with 503 points.

The teams champion - Lane no. 13, Kiwi. From left, Norazlin (FN), Mohd Zaim (PM), Julius (ME) and Nur Suhada (PR) with 1560 points.

Winners within Mechanical Department.

Group photography.

21 comments:

  1. lama dah tak main bowling. bila main pun asyik masuk longkang je. tapi bila strike tu tak sedar melompat tinggi tu. seronok sangat..

    ReplyDelete
  2. bestnya main bowling..walaupun tak lah berapa nak terror..tapi seronok main bowling ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik kak siti rohaida krn komen yg ke sehibu ;D

      Delete
  3. best nyer main bowling...ada juara longkang x? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofcoz adela mak, kita panggil 'the worst bowler'., harhar2 ganas kann ;D

      Delete
  4. Salam follow..
    dah lama sgt rasanya tak main bowling ni.. masa zaman2 muda je main..hehe...
    seronok tgk tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh mak krn follow blog sy yg mrapu je nih ;p
      abes skrg mak main bola ape?

      Delete
  5. klu sy main ni ke longkang je la jwb nye hikhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo mak campak ke longkang memey jatuhnye pon ke longkang juger ., kihkih2 jgn smpi orang yg baling pon masuk ke longkang sudahhh

      Delete
  6. lama x main bowling.. rasanya nak masuk jari mana pun dah tak ingat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe., ramai pro bowler tak yah masuk jari, campak gitu je cikkak ., ;D

      Delete
  7. tak berapa sangat main boling ni. selalu tgk org main je. sendiri nak main? kureng lah. hehe

    ReplyDelete
  8. Glow in the dark laa Wakk best... Masuk longkang tak malu sangat.... He He He...

    ReplyDelete
  9. Lama xmen bowling. Rindu nak msk longkang. Opsss. Haha

    ReplyDelete
  10. woww..dah lama x lepar bola bowling ni...JM juara longkang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah,...saya kalau tak cari longkang tak sah :)

      Delete
  11. percaya tak sy seumur hidup tak pernah main bowling?haha.nmpk depa semuanya have fun..jurugambarnya pun mesti have fun jugak kan

    ReplyDelete
  12. Pernah jugak main bowling.....yg tak tahan boleh highest score pulak tu...hihi....Mana lalat?

    ReplyDelete
  13. Best..best..best.. bowling memang best ;-)

    ReplyDelete
  14. Gambar jurugambar tak terselit walau sekeping?

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat