Saturday, 18 April 2015

QUALITY TIME WITH YOUR DAD



GAMBAR2 rambang aktiviti melayan anak-anak dan emak anak-anak di hujung minggu. Masa sekarang bersama keluarga pun sudah berkurangan sebab hari Sabtu sahaja dapat berjalan-jalan keluar kemana-mana. Hari Ahad kan sudah bersekolah.

Nota lalat. Bila budak lelaki darjah dua sekolah cina itu membaca tulisan pada tin air minuman Coca Cola itu pun dia sebut 'eight', sepatutnya 'light'. Jadi penulis mengajarnya sebutan yang betul kerana tulisan bersambung itu agak mengelirukan.

























21 comments:

  1. hari cutilah masa yang ditunggu. boleh bersama anak dan suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari minggu is a family day mak kann ;p

      Delete
  2. Oh.. samalah kita. Kakak pun Sabtu aje peluang dgn anak/suami sepenuhnya.
    Hari Jumaat anak/suami tak sekolah/kerja tapi kakak kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari Ahad anak/suami pun tak sekolah/kerja juga makzakie? ;p

      Delete
  3. saya hari2 hari kerja..tapi xpalah xdak suami dan anak..heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh, rajinnya kerja takde cuti., untunglar ., duit dlm bank misti kepok kepok banyakk kann ;p

      Delete
  4. syooookkk ni bejimba dgn family kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memeyla syook mak, bila lagik kann ;D

      Delete
  5. seronok anak dpt mainan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. emak dia yang belikan, layan je lar ;)

      Delete
  6. wahhhhh seronoknya spend time with family. makan2 & jalan2.

    ReplyDelete
  7. Nak pinjam helikopter tu boleh? Hehe

    ReplyDelete
  8. weekend time terbaik nk spend time dgn family..i love weekend..hehehe :D

    ReplyDelete
  9. Wow....best giler.....den suka Lego....tapi mahal....ahakz

    ReplyDelete
  10. coca colaaaa eight.. hehehe.. outing ngan family members.. the best..

    ReplyDelete
  11. yg dpt mainan tu ka budak lelaki dajah dua Sekolah cina?sebayalah anak sy aiman..badan taf pun lebih kurang ja,hehe

    ReplyDelete
  12. Suka benor Lego, yek. Anak-anak saya pun sama juga.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,
    Balas ziarah..
    A&W.. sangat rare di sini.. pernah jumpa & reaksi kami.. mcm jumpa emas 916 seketul..

    ReplyDelete
  14. sekali imbas tulisan light tu memang nampak macam eight :-))

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat