Thursday, 28 May 2015

LAGI LAGI GILA GILA



SELEPAS melayan kerenah pelancong-pelancong asing di taman KLCC, penulis tiba-tiba teringat ada pameran majalah Gila-Gila di Galeri Petronas di tingkat tiga. Jadi, tanpa membuang masa penulis pun masuk secara percuma dan mengambil gambiran dalam galeri amatlah dialu-alukan. Alone matcham biasa.

Nota lalat. Gambiran 'ahkak' diatas penulis tangkap sebelum penulis masuk ke Galeri Petronas.



Blog bukanlah hakmilik kekal.

















25 comments:

  1. memang best..senyum sokmo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kann, kenangan mengusik jiwa mak keww ., kehkeh2

      Delete
  2. Gila gila dah tak macam dulu...banyak kartun yang dah copy paste

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang kadang ulang-ulang kartun lama, huhu2

      Delete
  3. Dulu siap ada collection.
    Mak bagi duit belanja sekolah.. himpun-himpun beli Gila-gila..
    Sampai dah kawin pun still dok ngumpol majalah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. collection sy pon byk jugakk tp sy dh bg org masa pindah umah, untungla mak dapat duit belanja leh beli majalah gituu ., hihi2

      Delete
  4. Majalah zaman kakak kanak-kanak ini selalu melewatkan kakak utk belajar dan makan tau dulu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang mak dh makan pagi blom., hehe2 gurau2 je

      Delete
  5. rinduuuu nye dgn komik ni gila2 mmng best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu serindu rindunya ke cik kak ., hihi2

      Delete
  6. sy nk pegi ke sini tp mggu ni ada event kt pwtc...dtg la nnt ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehh weekend ni je ke? rasanye sy xde kt key ell., ;p

      Delete
  7. dulu Ujang quit Gila Gila, keluarkan majalah Ujang..
    sekarang ni, ada lagi ke majalah Ujang?
    tapi Gila Gila mmg best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. majalah Ujang dh jd hakmilik orgkaya laen, ujang dh xleh guna nama 'ujang' , majalah tu pon dh lama berkubor gakk., skrg ni byk majalah2 komik manga ., sekali ombak memukul pantai sekali pasir berubah ;p

      Delete
  8. event ni:

    http://aniesandyou.blogspot.com/2015/05/kuala-lumpur-international-hijab-fair.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke cik kak, thank you ., mcm menarik hijab fair nih.,

      Delete
  9. Gila-gila yang dulu dah jadi sejarah.

    ReplyDelete
  10. majalah kegemaran dulu, kini dan selamanya!

    ReplyDelete
  11. tak jumpa pulak wak masa tu. kalau dak boleh selfie :p lama mencari wak baru ketemu..dah jadi lalat pulak..hehehehe

    ReplyDelete
  12. 'ahkak' tu still tu nampak KERAS!!

    ReplyDelete
  13. JM mmg akan jadi GILA kalau baca komik GILA GILA nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn baca tau..nanti gila pulak.. hahaha

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly