Tuesday, 19 May 2015

WEEKLY PHOTO CHALLENGE: ENVELOPED

Masjid al-ehsan Bandar Kiara, Puchong. Taken on 26 April 2015.

SETIAP hari Selasa penulis akan meletakkan entri Weekly Photo Challenge. Dan minggu ini untuk Weekly Photo Challenge ialah bertajuk 'Enveloped' atau Diliputi. Contoh ayat seperti 'Suasana didalam mesjid diliputi senyap sunyi seketika sebelum ustaz itu memulakan kuliahnya. '.

Entri-entri Weekly Photo Challenge sebelum ini:
Weekly Photo Challenge 8: Enveloped
Weekly Photo Challenge 7: Forces of Nature
Weekly Photo Challenge 6: Intricate
Weekly Photo Challenge 5: Motion
Weekly Photo Challenge 4: Early Bird
Weekly Photo Challenge 3: Afloat
Weekly Photo Challenge 2: Blur
Weekly Photo Challenge 1: Ephemeral

Blog bukanlah hakmilik kekal.

17 comments:

  1. Huhu.. Ini idea baru ke ni? Cantik gambarnya..Teringin nak hadir sendiri ke majlis UAI ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea suke suki photo challenge diri sendiri je utk setiap minggu,

      thanks bro dtg jentuk2 komen2 blog sy ni ;p

      Delete
  2. Tengok gambar pun tahu betapa tuan punya memang professional dlm teknik mengambil gambar
    Menarik dipandang mata - sharp dan menepati sasaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, timekasehla mbakyu ., tembak-tembak suke suke je., hobi gituu

      Delete
  3. Replies
    1. timekaseh ye cik kak, suke suki tembak2 sajeer ;p

      Delete
  4. Sempat lagi tu bawak senapang masuk semejid..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma senapang tak cukup panjang jeew., hehe
      ustaz tu pon sukak bawak senapang jalan jalan mana mana jugakk ;D

      Delete
  5. sesiapa je boleh join eh weekly photo challenge ni.. saya pun kena join supa lebih bermotivasi nak ambil gambar... err selaian gambar makanan lah hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually photo challenge ni utk wordpress blogger saje, tp x kisahla bukannye contest dpt hadiah ape pon., suke suki hobi je dan at the same time iprove cara kita ambil gambar., tryla cik kak

      Delete
  6. kebanyakan jemaah lelaki meliputi kepala dengan kopiah bukan songkok..ehh..betul ke ayat ni

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat