Wednesday, 10 June 2015

C2AGE VER 5.0



KELMARIN penulis sempat lagi berlarian ke Sungai Buloh melayan anak wedok penulis dengan pameran 'Cosplay'nya, C2AGE. Pameran berlangsung di HELP International School yang terletak jauh nun di Sungai Buloh.


Blog bukanlah hakmilik kekal.





























13 comments:

  1. Sejak bila Harry Potter tuko jantina? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. chomey tak chomey tak., aahhsk ;p

      Delete
  2. budak2 suka la ni..terbaik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak budak budak pon sukak jugak makk., hahar2

      Delete
  3. cantiknya gambar yang diambil, suka saya tengok =)
    tu semua hasil kreativiti pelajar kolej ke?
    anyway saya membalas kunjungan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh ye mak yana tuu, ni open pd public, cuma buat kat universiti tu je, biasa dorg buat kat KL convention center ., hihi2

      Delete
  4. Replies
    1. ade tulis kat banner atas tu, 2 hari je last weekend.,
      tp kalo nk tungu yg lebih grand, hujung tahun kat KLCC every year ., ;p

      Delete
  5. Replies
    1. ntahla cik kak suida tuu, rasanya pihak universiti organise utk tujuan promosi universiti baru je., ;p

      Delete
  6. Ni bapak budak yg lagi hover.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. jepun mmg smngat bab anime nihh..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat