Saturday, 20 June 2015

GOOD MORNING KLCC



INI gambiran semalam pagi dengan penuh semangat penulis merempit dan berhenti didepan bangunan Felda yang baharu itu semata-mata hendak mengambil gambiran KLCC saja. Alone matcham biasa.

Sekarang ini dibulan puasa sejak penulis bertugas dipadang sekolah cina, maka waktu kerja memotong rumput awal sedikit. Kalau dulu di padang sekolah melayu, penulis boleh mula potong rumput jam 8.15 dan pulang jam 4.15 sebab tiada waktu berehat di tengahari. Sekarang pula, masuk bertugas jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang, dan waktu rehat ditengahari selama sejam yang penulis biasa akan gunakan untuk terlelap barang seketika dibawah pohon tauge walaupun ketika itu ada kuliah di surau sekolah berdekatan. Tetapi hari Jumaat haruslah bersolat Jemuah jugak ya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



9 comments:

  1. Lawa la gmbar. Mcm sesuai pulak kalau tempekkan TJS nyer +ve quote kat situ. Hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik cinta teww, psl 'TJS' positiv quote tu apedia., cerr citer, sy blurr2 gituu ;p huhu2

      Delete
  2. cntik la kreatif nye amek gmbar

    ReplyDelete
  3. my brother would love to see these pictures! :D smart la. :D simple tapi nice sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. your brother minat photography jugak keew? hehe2 tq singah

      Delete
  4. ingat kereta btol tadi LOL

    ReplyDelete
  5. Cantiknya gambar...suka tengok efek kelam2 kat gambar KLCC tu.

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat