Thursday, 11 June 2015

SUSHIL BIRTHDAY



Happy birthday to our friend, Mr Sushil.

All the photos below are resized but unedited.

Blog bukanlah hakmilik kekal.














14 comments:

  1. Mat Saleh yang gambar atas sekali tu... Sekali imbas dah macam Mr Kentaki Fried Ceken... He He He...
    * Gurau je Wakkk...

    ReplyDelete
  2. Teman2 Mr TL dah bertaraf global ..

    Tentu TL fasih bertutur dlm pelbagai bahasa

    ReplyDelete
  3. happy birthday Mr sushil...meriah pelbagai bangsa!

    ReplyDelete
  4. stuju komen Mat Som tu... mesti teror speaking ni... malu teman... hehehe... tau speaking malayu sahaja tu pun tak betol, hahahaha...

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to Mr Sushil.
    Teringat zaman time Mrs. A kerja kat company lama dulu global communities

    ReplyDelete
  6. Mr Sushil ni celebrate besday yang ke 40 ke Wak..ke yg ke 30 :-)

    ReplyDelete
  7. kt company saya, birthday staff sambut secara berjemaah - 3 bulan sekali, utk chairman je buat party khas...

    ReplyDelete
  8. happy birthday mr sushil..!!
    best jugak kan celebrate2 camni..
    eratkan hubungan dan paling penting makan-makan..eh?hehe

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Mr. Sushil..
    simple but nice sambutannya..
    Hadiah apa conpany bagi pada beliau ye wak..?

    ReplyDelete
  10. Bday Mr sushil sama ngan tarikh my xbf LA,huhuu.... Isyhhh,T'ingat plak masa dolu2...;-/

    ReplyDelete
  11. Agak tak terlambat lagi ' happy birthday Mr.Sushi...ehh Mr.Sushil'....

    ReplyDelete
  12. meriah betull... still jgk nak wish "happy birthday mr sushil" hehehe

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat