Sunday, 14 June 2015

ZERO KILOMETER: MASAI



Salam pagi Ahad penulis ucapkan kepada orang orang Masai, orang orang Kampung Perigi Aceh, orang orang Skudai, orang orang Putrajaya dan key Ell, orang orang Sheung Wan, orang orang Volgograd, orang orang al Kuwayt, Kuwait dan orang orang di tempat lain lain yang jauh dimata juga lah.

Bebienornya penulis sudah menulis maraton tiap tiap hari dengan gambiran yang banyak banyak pada setiap entri blog penulis yang merapu entah apa apa biasa biasa saja ini. Harini penulis cuma letak sekeping gambiran saja. Bolegh khann, kanns.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

8 comments:

  1. Fuh! Macam familiar je Masai tu kannnss... SS baru balik joging tmn merdeka wakkk... Happy weekend Wakkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammvoii cik tengku SS jogging dgn sapetuui ;p

      wak jogging setempat pown dh mengahh .,

      Delete
  2. style betulll.. hehe mantap broo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Tq makk, tembak2 suke suki jeer ;D

      Delete
  3. Replies
    1. kata kuala lipis ade lg kot depan post office uncle tom., ;p

      Delete
  4. Replies
    1. macam2 the best kat Masai ye cik JM tuu,

      makanan - lontong Masai
      hiburan - trafik Masai
      pengangkutan - stesen bas Masai
      sekolah - Sekolah Jepun Masai
      tempat berendut - Tasik Biru Masai
      dll larr ., kihkih2

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat