Thursday, 13 August 2015

IT COMPLETES THE FAMILY, FOR NOW



AKHIRNYA kereta pelbagai guna (baca: mpv) yang penulis tunggu-tunggu sudah tiba ditangan penulis kelmarin. Penulis telah membuat tempahan jauh nun di Kedah pada hari Jumaat kelmarin dan tiba ditempat penulis memotong rumput ini pada hari Isnin.


Blog bukanlah hakmilik kekal.







32 comments:

  1. Waaaa... nice...

    Bli kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2., mpv biru tu beli kat kedah yee cik kak huda tuu ;p
      nak order sila pm wak yee

      Delete
  2. SAMPAI PI KEDAH BELI MPV NO...SEMUA BOLEH ANGKUT TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dah jodoh mak, ke siam pon sangup diharungi yee., kehkeh2
      tp kete mainan nih wak tak gi kedah, wak order online je dari supplier kat kedah noo ;p

      Delete
  3. alaa comelnya.. hubby suka gak motor n kereta miniatur ni..tp lebih kepada superbike lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hubby cik kak tu ada blog tak? leh tunjuk superbike tu mesti lg chomeyy kann ;)

      Delete
  4. ke sebenornya dpt yg beso nyer hehehe... mana tau menan tuh utk hiasan dlm kete mpv baru tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak, sebenornya yg besornya tu semua dah ade, sbb tu sibuk cari yg miniature leh bawak mana-mana., kehkeh2

      Delete
  5. big boy toys..kalau ada bateri, boleh racing...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg boleh racing harga ratus riban makk, yg nih murahan jakk setakat tolak tarik je gituuu., hehe2

      Delete
  6. Selalunya MPV bawa orang p merata yang ni orang bawa dia p merata...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb xde org yg nak dibawak merata tu yg kena bwk bergmbr jd model je merata., bolee makk? kehkeh2

      Delete
  7. Wak,
    Kita yang kecik takda.. yang besar pun takda..
    - tumpang tengok jer la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, duit kepok2 dlm poket sape yg tau mak kann ;p

      Delete
  8. waaa....cantik laa wak...bape hengget wak??? mampu milik x??? mcm nk beli jerrrrr...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyesly mak? pm je wak kat fb., hehe2

      Delete
  9. Replies
    1. hobi suke suki collection je makk, tapi xlah taksub nak beli semua mainan kete yee ;p

      Delete
  10. Halo..... just to say hallo. hihihi

    ReplyDelete
  11. I like (ni 3 kali sebut)..comey,pintu boleh buka tutup. Bonet depan leh angkat tak?nak tgk enjin..hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, pintu depan je leh bukak mak sue, nak tenok enjin leh bukak bonet kete yg real makk., ;p

      Delete
  12. comelnya...... pintu boleh buka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. chomey mak kann., pintu leh bukak depan saja., hehe2

      Delete
  13. kihkihkih...comellll kete2 tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hobi collection murahan je nih makk ;p

      Delete
  14. Ku bawa kereta ku... Bawa kau jalan2.. Apa pun tiada... Harta pun bapak punya... Ehhhh.... Tu laguuu... He He He...

    ReplyDelete
  15. lohh...baru nk cakap Wak...tumpang naik kereta tu..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat