Thursday, 27 August 2015

SMALL CARS BIG CARS & FOMEMA

"alahh kereta mainan saja"

TIADA yang menarik berlaku hujung minggu lepas. Cuma, penulis telah menghantar pembantu rumah (baca: bibik) yang baharu bekerja ke klinik untuk urusan pemeriksaan kesihatan tahunan Fomema.


Blog bukanlah hakmilik kekal.



29 comments:

  1. Replies
    1. salam pagi kemis, gmbr profile cik kak ni mengundang byk persoalan yee., hrmm

      Delete
  2. byk koleksi kereta wak..di dalam & di luar rumah..

    ReplyDelete
  3. hi.. datang membalas kunjungan :-)

    kereta kat atas tu memang ada real size n mainan ke?? wahhhhh bagusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh sudi dtg blog wak yg biasa2 aje nih.,
      tak semua kereta ada model miniature ., nasib je nih cik kak ;p

      Delete
  4. Siapa kata tak menarik.. sebab imej yg dikaburkan tu.. memang sangat menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam malam jumaat cik kak Sham yg jauh dimata tuuu,
      gmbr yg kabur jugak yg menarik perhatian jee kann., kehkeh2

      Delete
  5. peminat kereta yg banyak koleksinya ni....hobi mahal ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak bukanla peminat tegar fanatik koleksi kereta mak kakPah yee., lgpon ni bukan kereta miniature yg mahal, percaya tak mak sejibik kereta kecil tu harganya tak smpi pon rm30? hehe2

      Delete
  6. kereta mainan itu comel walau xde wrna..hihi

    ReplyDelete
  7. hihi.. 5 figure tu rezeki.. AlhamduLILLAH.. moga dapat berkongsi dengan mereka yang memerlukan.. :))

    6 tanda anak kekurangan zat besi

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. singgah dr mana nih, silakan silakan ;p tq

      Delete
  9. alaa...wak...saje kasi kita jeles tayang kete kecik tuhhh huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape nak jeles cik kak, kete mainan jeer., hehe2

      Delete
  10. kete mainan tu dpt kat anak cheq mesti suka
    lau ada yg xmau bglah 2 3 ketui haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 mmg suka kan kete mainan camni., hihi2

      Delete
  11. Kenapa tulis caption "blog bukan hakmilik kekal"??
    Btw,gambar kereta tu cantik sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab wak ada byk blog yee., lgpon 'tiadalah yg kekal didunya ini'., huhu2

      tq sbb sukak gmbr kete wak tuuu ;p

      Delete
  12. Nampak cantik cara awak snap pix kereta2 mainan tu... nampak hidup!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2, timekasehla cik kak sam krn suka gmbr kete tuu., suke suki jeer ;p

      Delete
  13. Replies
    1. wahh, salesman jual ubat sudah dtg erk., kehkeh2

      Delete
  14. mcm sama dgn imej yg dikaburkan . dari hobi jadi pemilik sebenar . best tu ...

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. FOMEMA – Medical check-up Prosedur, Pemeriksaan Kesihatan Pekerja Asing

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat