Monday, 28 September 2015

DC COMICS SUPERHEROES & CATS CAFE

Woodlands Old Town.

KELMARIN penulis telah membawa dan meninggalkan anak wedoks (baca: 2 orang anak dara) ke restoran kucing Cats Cafe di Jalan Abd Samad. Dan penulis pun berlarian ke seberang tambak hanya untuk membeli suratkhabar dan satu tin air berkarbonat. Alone matcham biasa.

Sekembalinya dari tambak, penulis pun membawa mereka juga ke Puteri Harbour pula. Sebenarnya baru kelmarin penulis lepak-lepak di restoran DC Comics Superheroes di key ell. Dan membawa mereka ke restoran yang sama di jay bee dalam masa beberapa hari tidaklah didalam perancangan penulis juga.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Woodlands pedestrians tube.

At the Cats Cafe Jay Bee:

Kucing kaki katek, jalan terkedek-kedek.

aBo, aTi and her friends.

meow

meow

pillow

Ooops. Nakal sungguh lens kamera waklu nih ;p

cat

welcome to Cats Cafe JB
At the DC Comics Super Heroes cafe, Puter Harbour:

DC Comics Superheroes cafe, Puteri Harbour, Johor Bahru.

Bat mobile.

Green lantern tea, Superman cappucino, Batman hot chocolate.

My green lantern tea on superman cup.

theirs

Batman.

A group photo minus your father.

12 comments:

  1. wak, sedap tak kopi Superman tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cappucino biasa nak sedap camane lagik., ihikss

      Delete
  2. waa kalau minum cappucino superman tu, agak2 saya blh btukar jadi lois tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa., nak tukar jadik lois sangat jgn sembelit dalam toilet sudahh., ;p

      Delete
  3. Replies
    1. harhar2., sesekali bolehla ummii sham tuuu ;p
      memey koyak rabak poket suar bapak dibuatnyeer.,

      Delete
  4. Nasib baik budak cina tu rapat kakinya..amboi wak ..nampak aje..huhu

    ReplyDelete
  5. Tak pernah singgah mana-mana cats cafe lagi.
    Memang ada catnya ya! bestlah dapat jumpa macam-macam meow

    ReplyDelete
  6. lama plan nak ke cats cafe tapi lom berkesempatan..
    takut takmo balik bile dah dok di sana sebab ralit bermain dengan kucing;p

    ReplyDelete
  7. koyak rabak tak poket bapaknya? hehe

    ReplyDelete
  8. Wak..jgn nakal sgt...sib baik sopan je budak tu duduk

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat