Thursday, 17 September 2015

SEKALI TEPUK 3 RUMAH LALAT



Hari Malaysia, Rabu, 16 September 2015.
SILA abaikan tajuk entri penulis kali ini.

Untuk mengelakkan kesesakan dan keselamatan dari demo si Baju Merah di tengah bandaraya, penulis telah berlarian ke Port Dickson pula.

Satu, Ostrich Farm. Dibuka 9.30 am.

Dua, Rumah Terbalik Port Dickson. Dibuka 10.00 am.

Tiga, Alive 3D Art Gallery. Dibuka 11.00 am.

Balik pula, penulis
singgah dan lepak-lepak selama 2 jam di Putrajaya.

Nota lalat. Entri terdahulu pasal Rumah Terbalik Melaka di SINI (24/5/15). Dan the Upside Down House di Kundasang, Sabah bah ada di SINI (2/6/13).









The Upside Down House, Teluk Kemang:










The Alive 3D Art Gallery, pekan Lukut:









Alamanda shopping center:

28 comments:

  1. Uiks wak... g alamanda tak roger...

    Haihhhh... nk kna saman ni masuk kawasan kak long x bg salam ni...

    Haip haip...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek elehhh, pm pown k long x reply,. huhu2

      Delete
  2. Ish slalu dh g PD ... tak tau lak umah terbalik tu kt mn. Mcm best .. jom ke pd lg... hahaha... dan lagi dan lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. umah terbalik tu dekat je dgn Ostrich Farm kat Teluk Kemang takkan tak tahu cik kak., hihi2

      Delete
  3. Ingatkan tepuk amai-amai...haha :D
    Selama ni, kalau ke teluk kemang, memang layan pantai aje. Rupanya ada banyak lagi benda menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantai pon ramai orang., leh terbakar kulit mak., hakhak2

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah seronok bawa family berjalan2 ye wak..refresh minda,,

    ReplyDelete
  6. SEMUA PIC CANTIK...TERINGIN JUGA NK RONDA2 SITU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gi je mak, cuti cuti dalam mesia jeeer., hehe2

      Delete
  7. Amboi seronoknya isi masa cuti jalan2 melaka bandaraya sejarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehh mak, punyelah penat wak citer negeri sembilan ye, bukan melaka ., huhu2

      Delete
  8. Replies
    1. best giler ye cik kak nuyui tuuu., hehe2

      Delete
  9. Replies
    1. tembak2 je cik kak Suida tuu, tp kalo ada model jeliter lagi cantikk2., kihkih2

      Delete
  10. Lari dari baju merah jugak ye. Tak tahu pulak ada semua ni di Port Dickson. Thanx for info & tinggal jejak di blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg mak dh tau kena ajak anak2 gi PD letteww., hehe2

      Delete
  11. Replies
    1. timekaseh mak., tembak2 suke suki je ;p

      Delete
  12. encek hulk tak marah ke skodeng dia ? dlm toilet ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2, saja nak tenok punai hulk besar ke kecik ke., harhar2

      Delete
  13. 3D art tu mmg cantiklah lebih ohsem dari yg ada d Seoul

    ReplyDelete
  14. N.9 pun ada gak eh.. Awat mummy tak tau ni.. Ish kena g terjah ni...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly