Friday, 23 October 2015

I ATE THIS WHOLE PIZZA BY MYSELF



SEKARANG ini diberitakan bahawa wabak penyakit demam kepialu atau demam paratifoid (baca: tiphoid fever) sedang berleluasa di Jalan Ampang. Tapi kelmarin tengahari ketika sedang memotong rumput, tiba-tiba tekak penulis hendak menjamah piza pula. Merempit ke Pizza Hut Ampang Point sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

50 comments:

  1. Asalamualaikum wak..salam jumaat...ati2 merempit wak :-))

    ReplyDelete
  2. Tengok pizza, terus lapar... uhukk

    ReplyDelete
  3. Ala wak..sikit je ni..the whole pizza pun.hehehe

    ReplyDelete
  4. Telan air liur Mrs. A tengok dah ler... tengah lapar ni sebab pagi ni bfast beskut jer... itupun LZ yang bagi.
    Waaa.. handsome template baru wak ni.
    Takde ribut tapi ada jerebu tetiba sudah tukar template terbaik!

    ReplyDelete
  5. sesungguhnya nk makan pizza skrg.. rasa mcm tukar template baru je 3 lalat ni

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh makan piza lunch tadi ke mak gi shopping ? hehe2

      Delete
  6. salam jumaat wak..mai sekepin pizza tu kat mak...

    ReplyDelete
  7. Did you ate certainly enough? It does not look very big pizza.
    The bar is decorated in a nice way

    ReplyDelete
    Replies
    1. no worries, i have a small stomach ;)

      Delete
  8. kalau terserempak kat ampang tu tegur lah wak...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ampang mana? ckp biar terang ye ciksal ;p

      Delete
    2. dekat je ngan Pizza Hut wak pergi ni..haha

      Delete
  9. Replies
    1. blog je berubah ye syidah, dlm hati saper yg tahuu ;p

      Delete
    2. sedangkan sungai lagi berubah, inikan pula blog orang...

      Delete
  10. nasib baik dh melantak pizza banyak dah minggu lepas. hehe -mommy irra-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembong perit tak makk tuu ., hehe2 sedap kann

      Delete
  11. alhamdulillah wak, settle satu kes kelaparan ye hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih bukan kes kelaparan la makk jingga, nih kes kempunan pizza jeer., hehe2

      Delete
  12. Replies
    1. piza topping apa yg mak sometimes makan tuuu ;p

      Delete
  13. Cantik template baru Wak. Simple gitew.
    Orang kampung Mak kata "less is more":)

    ReplyDelete
    Replies
    1. template biasa2 utk blog biasa2 jugak nih ;)

      Delete
  14. macam sikit ke pizza tu wak!
    kalau mak mmg order 2 bijik hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup lettew mak, tangki wak kechik., hikhik2

      Delete
  15. Itu yg paling kecil,mesti boleh habis.

    ReplyDelete
  16. Hari tu pun mak baru lepas makan pizza 3L... makan dgn anak anak. Ambik paling murah, tp large nipis pulak tu, sebab cik abe tak de hihi.... Sudahnya kurang kenyang perut tu...

    ReplyDelete
  17. Sedapnya.
    Saya pun baru makan pizza 2 hari lepas, tapi pizza buat sendiri je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglar mak yati leh buat pizza sendiri.,nnti kalo buat lagi jgn lupa ajak wak yee., ;D

      Delete
  18. owh...dah dekat lokasinya. len kali ajak la makcik mkn sekali.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ajak ke makcik intan., jgn kene tembak sudahh., alalaaa

      Delete
  19. sejak gst diperkenalkan
    pizza hanya mampu dinikmati dalam mimpi
    hehe...ayat gebang!

    ReplyDelete
  20. dulu pernah mkn pizza hut ni hurmm cukuplah sekali astu terus jatuh cinta dengan Domino Pizza

    ReplyDelete
  21. Makan 2 keping je dah buat saya mengah wak.. tu belum masuk roti dan soup nye lagi..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat