Tuesday, 20 October 2015

#PINKMOVE



KELMARIN penulis telah berjumpa dengan doktor pakar sakit kulit (baca: dermatologist). Mungkin ada alahan ubat demam yang penulis ambil kelmarin.

Gambar diatas semasa penulis berjalan keluar dari hospital itu, bukannya sebab penulis sudah tumbuh tetek ya. [ Link: #PinkMove to spread breast cancer awareness.]

Blog bukanlah hakmilik kekal.

32 comments:

  1. Kalau kat sini, siap semua pakai pink lagi demi nama charity !!!

    ReplyDelete
  2. semua jenis cancer memang menakutkan..

    ReplyDelete
  3. Baru buat yearly check-up.. ada pulak yang kena buat susulan.
    - harap-harap takda apa yang memudaratkan.. tapi tang kolesterol memang kebaboom laaa..

    ReplyDelete
  4. Tumhuh tetek.amboi statement.hahaha...cmna dh ok ke wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiiiii.. Wak tumboh ketet.. tak boleh nak dibayangkan..

      Delete
  5. TERSALAH MAKAN WAK NI ...MASALAH WAK SETELAH BALIK DARI SARAWAK TU...PINK WARNA CERIA N MOGA MENGGEMBIRAKAN WAK..

    ReplyDelete
  6. ohh pink move. cantik . btw get well soon yaa

    ReplyDelete
  7. Assalaamu'alaikum wr.wb... semoga alahanya dapat diatasi. Orang lelaki juga suka pink. Itu bukan bermaksud dia lemah lembut tetapi menghargai warna yang indah. Salam Maal Hijrah 1437 dari Sarikei, Sarawak.

    ReplyDelete
  8. diorg ada buat larian kan? kalu x silap laa

    ReplyDelete
  9. hehehhehe tumbuh tetek.... tak tahan ngn ayat tuh

    ReplyDelete
  10. lawanyeee kasut pink dan semoga wak cepat sembuh ye...hati2 kalau makan ubat pasni ^_^

    ReplyDelete
  11. Hhhaaahaaa.... lawak arrr ayat wak tu
    Jom... girlfriend #pinkmove

    ReplyDelete
  12. haha.. kelakar ayat wak..
    ni sama macam kempen yang sime darby buat tahun lepas di sekolah sekitar usj, alhamdulillah masa tu sekolah saya memang 3 kategori ...

    ReplyDelete
  13. cantik pulak tengok kasut pink tu tapi kite tak sanggup nak pakai kasut color pink cenggitu.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. hahaha..nasib tak tumbuh bebenor.. klu tumbuh mau meraung..hahah

    ReplyDelete
  15. Assalam..salam ziarah..thanks sudi singgah blog..

    btw..caption gambar tu menggeletek hati saya selaku pemburu lalat..

    jagaa222222...

    hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemburu lalat??? Ada lebih tak kertas tangkap lalat...

      Delete
  16. A wonderful color and really big shoe :)
    Thanks for your visiting in my blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ms orvokki, thanks for the reply-visit.,

      Delete
  17. Hahaha...tak menahan ayat tumbuh tetek tu ☺

    ReplyDelete
  18. Salam singgah pagi dik....pink....pink....

    ReplyDelete
  19. ayat akhir tu buat saya gelak guling2 plak
    tapi tahu tak bahawa breast cancer juga wujud dikalangan lelaki?
    fakta tu tau

    ReplyDelete
  20. ohhh PINK itu begitu memikat dan menggoda hatiku!

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly