Saturday, 31 October 2015

THEN AND NOW: AKLEH VIEW

Please hover your mouse to see latest (2015) and older (2008) view of the Akleh.

Setelah lebih 7 tahun bertugas memotong rumput tepian jalan ini, banyak perubahan baru dapat dilihat. Semoga negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa senantiasa. Amin.

Ini adalah entri penulis yang ke 300 untuk hari yang ke 304 dalam tahun 2015. Hampir setiap hari penulis kemasakini blog yang biasa-biasa saja ini. Jumpa kawan-kawan di bulan yang akan datang juga. InsyaAllah.

Link: timeanddate calculation.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



27 comments:

  1. Wk memang rajin !!!!

    Kita nak ambil roh/semangat rajin wak sikit ler ....

    ReplyDelete
  2. Great post dear! Have a nice weekend:)

    irenethayer.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni spam ke apa? komen sepesen jerrr kat mana2 ada.. haha

      Delete
    2. untung lah wak, ada awek panggil 'dear'...hehe

      Delete
  3. Alhamdulilah kan wak..wak jarang kering idea nak menulis :-))

    ReplyDelete
  4. wak update hari-hari..bagusnya!saya update seminggu sekali je

    ReplyDelete
  5. cmane wak boleh dapat tangkap gambar ni..Wak berenti tepi highway macam orang bersidai kat atas Jamabatan Muar sambil memancing tu ke?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ada juga niat nak brtanya.. hah wak ce jawab

      Delete
  6. Cantik gambar. Ambik dari helikopter ke?
    Teruskan semangat update blog Wak...

    ReplyDelete
  7. hebat pic wak osem sekali..tampak kepesatan pasarana negara kita yg makmur kaya ni...

    ReplyDelete
  8. rajinnya wak mengupdate.. xpalah banyak idea, gambar pun cantik.. bak kata ayahanda rani kulop kipidap dongibab.. hihi

    ReplyDelete
  9. rajinnya update. btw pic kat sini smuanya menarik.. :)

    ReplyDelete
  10. rajin hari2 updare..

    blog ni pun byk perubahan..

    ReplyDelete
  11. ok, potong rumput ye.. dari atas bangunan ye.. hihi
    Blog Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  12. Moga negara kita selamat dari anasir yang tidak baik.

    ReplyDelete
  13. semoga wak terus mengupdate blog dgn cerita menarikss everyday salute!

    ReplyDelete
  14. wauuu... perubahan bangunan tuu. dulu lengang jeee. wak rajin betol update blog kannn. kena ambik aura wak nii

    ReplyDelete
  15. Takleh nk hover mouse sgt la sebab baca via phone je. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole je, tap 2 kali kat gambar tu, tapi takde efek la., alalaaa ;p

      Delete
  16. Gambar lama tu memang gambar asal Wak ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofcoz la cik fida wehh, naper mak tak pecaye? ;p

      Delete
  17. Ampang - KL Elevated Highway dulu masa memuda Mrs. A kerja kat sinilah Wak.
    Projek JV Percon-MMCE-Leighton ...... ;-)

    ReplyDelete
  18. Rajinnya update blog. Saya berapa kerat je baru update untuk tahun ni. :P

    ReplyDelete
  19. p/s pantai robina dgn seberang prai utara

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly