Thursday, 26 November 2015

BLOGGER ITU JIRANKU



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Days left: 4/30
Post of the Day: 1/4

PAGI kelmarin semasa penulis hendak keluar bertugas memotong rumput, ditempat parkir motor rumah merpati penulis yang itu, tiba-tiba penulis terperasan kelibat blogger yang sudah lama benar tidak ikuti perkembangan blognya. Penulis sebelum ini mengagak saja dari gambiran dalam blog beliau dan suami memey tinggal berdekatan. Tapi pagi kelmarin baru nampak rupa parasnya yang ranggi, jelita, berseluar jeans, baju ungu (seperti biasa) dan berkasut tumit tinggi. "Nak gi keje oil & gas lettew," getus hati penulis.

Penulis tidaklah menegur kerana penulis memey seorang pemalu lah sangat kan. Dan penulis pun tidak mengharap beliau membaca blog poyo penulis yang biasa-biasa saja ini.

Nota amaran lalat. Penulis tidak akan memberitahu siapakah blogger yang dimaksudkan untuk keselamatan blogger tersebut dan penulis juga.

Nota lalat 2. Penulis mengucapkan tahniah kepada Dato' Siti Nurhaliza seandainya perkhabaran kehamilan beliau itu benar.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

17 comments:

  1. hehe,,, pemalu ke? suspen ni! siapa blogger itu?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xyahla snap mcm paparazi la pulak., kalo kantoi leh kene saman

      Delete
    2. Takut juga wak ni dengan saman...glamour wak..masuk metro..

      Delete
  3. Bahaya wak, jangan snap ... pokcik dah kena bila digelar paparazi.. hampir gaduh wak

    ReplyDelete
  4. hahaha.. sapa ea blogger yang bekerja di O&G itu...?

    pemalu ..? err.. salah taip ke wak... ? ngeh2

    ReplyDelete
  5. sebab tu tak nak enterframe sgt, nanti ada paparazzi...kui3x :P

    ReplyDelete
  6. Saya nampak sticker UTM laa wak. Haha. Sorry out of topic. :P

    ReplyDelete
  7. Jumpa wat tak tahu jer sebab malu nak tegur, guti ye Wak.

    ReplyDelete
  8. ye ke wak ni pemalu cam tak caya je....hahaha...jangan marah wak nanti kene jual :p

    ReplyDelete
  9. sape tu ...lain kali ajak selfie .... klu tuan diri tak sudi its means tak nak publish la tu kan kan ...

    ReplyDelete
  10. Pandang dari jauh je lah ye, wak :)

    ReplyDelete
  11. ranggi, jelita, berkasut tumit tinggi.

    Ok. Not me.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no leng chai, no lenglui ofcozla bukan mak siti., harhar2

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat