Monday, 30 November 2015

BUNOHAN



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Days left: 0/30
Post of the Day: 1/4

SELEPAS urusan dengan anak wedok dirumah sewanya, penulis terus ke Pengkalan Kubor, berdekatan sempadan Siam itu. Mencari papan tanda nama kampung Bunohan dimalam hari yang gelap gulita juga agak mencabar walaupun ada terpapar pada alat gps yang tergantung di kereta.

Dan dari kampung Bunohan, penulis terus pulang ke ibukota malam itu juga dimalam hari yang hening.

Nota lalat. Hari ini 30 November 2015 adalah hari terakhir penulis dengan entri cabaran harian foto, Daily Photo Challenge.

Blog bukanlah hakmilik kekal.





somewhere between Gua Musang and Kuala Krai, around 2.12 am.

24 comments:

  1. Tahniah, wak! 1 hari je lagi! Berjaya wak lengkapkan misi sebulan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, today is the last day, timekaseh cik farrah n uoolss yang sudi melayan entri2 wak yg poyo biasa2 aje nih., hihi2

      Delete
  2. Wak;

    Tak salah kita, ada cerita melayu nama BUNOHAN kan? Ooooo nama tempat rupanya ... ingatkan pasal bunuh bunuh hehehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep bang ghaz, filem Bunohan, hebat gak citer tuuu.,

      Delete
  3. Seriusnya muka wak..senyumlah sikit wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka memey dh x hensem camtu ye makk, dlm ati saper yg tauuu., huhu2

      Delete
  4. tingat movie bunohan... hebat filemnya smpi ke international

    ReplyDelete
  5. Filem Buhohan buat penggambaran kat sini kan Wak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtaulah wak dorg buat ke sini kemana., huhu2

      Delete
  6. syabas Wak!!! kalau JM mmg x mampu nk buat challenge mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan tak mampu... Tapi malas... He He He...

      Delete
  7. asall xpernah jumpa pun sign bunohan tu kalau pergi pengkalan kubor ya.. entah2 xperasaan kot.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Fuyooooo....
    Props Incredible Hulktu mesti mainan anak kan wak hihi

    ReplyDelete
  9. Yang mana satu Wak dan yang mana satu Hulk?
    Jangan mere...:D

    ReplyDelete
  10. Yang mana satu Wak dan yang mana satu Hulk?
    Jangan mere...:D

    ReplyDelete
  11. Wakkk posing ada skit2 macam Faizai Hussein.. Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  12. Nyesal plak tak sampai kat Bunohan ni masa travel klante ari tu... Aduuuss..

    ReplyDelete
  13. Bunohan... Ada cita kan. Tak tengok lagi.

    ReplyDelete
  14. Ok... scary nya nama kampong ni...

    ReplyDelete
  15. fuyooooooo Wak.. hehe sini yang tempat filem Bunohan tu ka..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly