Tuesday, 3 November 2015

CUTI PERISTIWA

Jessie the Yodeling Cowgirl (Toy Story) looking at the latest news.

Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 3/30
Post of the Day: 2/4

MINGGU kelmarin urusan penulis di jabatan tanah Nusajaya belum selesai. Ingatkan minggu ini boleh dapat geran strata di jabatan tanah galian dan terus ke jabatan perumahan. Tapi sungguh tidak penulis sangka, buah cempedak pun dah jadi nangka. Pasukan bolasepak JDT telah menjadi juara Piala Asia pula di Tajikistan dan hari Ahad 1 November 2015 diumumkan cuti peristiwa. Jadi semua jabatan kerajaan negeri ditutup dan urusan pindah milik flat rumah murah penulis itu tertangguh seminggu lagi nampaknya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

15 comments:

  1. huhuhu... apa lg wak pun berjalan2 lah di jb yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape klise jalan2 jb je, wak masuk singapore kejap., harhar2

      Delete
  2. peristiwa indah bersejarah xberlaku selalu n perlu diraikan dgn gembira...syg wak xdpt cuti sbb dh jadi org key el...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makPah, masaelahnye, hari Ahad tu memeyla wak pon cuti gak., huhu2

      Delete
  3. seronok lah wak..cuti2...hihik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti2 biasa biasa aje mak atie tuu, layan anak2 dan jugak emak anak2.,, kuikui2

      Delete
  4. Huyooo dpt cuti...

    Menang lh lg...

    Errr knapa x de putrajaya fc .... haha...

    So harapan nk cuti tu mmg xde lh ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je harapan nak cuti kalo Harimao Malaya menang world cup nnti., harhar2

      Delete
    2. kalau JDT tu inisiatif TMJ, Putrajaya FC tu kena tunggu Najib la tubuhkan..haha

      Delete
  5. alhamdulillah JDT menang..rakyat Johor sama2 meraikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur je kann., moga2 negara akan tetep aman damai sejahtera sentosa senantiasa., aminn

      Delete
  6. Itulah Wak kita mampu plan aje kan.
    Unfortunately buah cempedak sudah jadi nangka.
    Faham ke Jessie the Yodeling Cowgirl tu bahasa melayu ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  7. saya pun cuti Ahad tu wak, tapi sebab Liverpool menang..haha

    ReplyDelete
  8. Wak hati ini sering bertanya, wak ni sebenarnya duduk dekat mana...

    Kejap wak macam kat area jb...kejap macam wak dekat area kl..kejap wak macam kat seberang tambak...3 tempat ni sering ada di blog wak...dan macam dekat je 3 tempat ni bagi wak...huhu..saje tanya...:-))

    ReplyDelete
  9. Ayo johor ayo johor..luaskan kuasamu..aley aley aley aley :-))

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat