Sunday, 15 November 2015

HARD ROCK CAFE



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 15/30
Post of the Day: 1/4

PENULIS sudah lama bercadang untuk pergi ke restoran Hard Rock Cafe Jalan Tun Ismail. Sebelum ini penulis sanggup berjalan kaki sejauh 2 kilometer di pulau Bali ditengah malam semata-mata hendak menonton 'live band'. Air minuman tin berkarbonat pun memang sama harganya dua belas hinggit. Hendak memesan makanan daging panggang (baca: steak) pula boleh merabakkan poket seluar. Jadi, selepas mengambil beberapa gambiran, penulis merempit ke Keramat saja untuk makan malam.

Masa penulis memesan air minuman, penulis telah bertanya kepada adik pelayan itu menjawab;

"skunk nih live band start kol 10.30 malam lah wak!"
"dulu kami start kol 6 ramai customer komplen sbb bising sangat dorg nak cakap2 bincang2 ke ape," katanya lagi.

Blog bukanlah hakmilik kekal.





13 comments:

  1. Wak... apa yg best nya HRC ni?
    Still cant get it...

    Why ppl nk berabis utk dpt masuk hrc. Ada tshirt hrc ... etc..

    Blh tak wak share sikit apa yg lbh nya hrc ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat orang kita memang takkan faham kot Huda..hehe

      Delete
  2. hensem juga wak ni. mahei beno air nye wak.

    ReplyDelete
  3. Wak siap bawak masuk keta dalam kedai... ish2

    ReplyDelete
  4. Agaknya kalau steak tu brp pula harganya ye hihihi

    ReplyDelete
  5. lama tak tengok live band..sejak bertudung ni rasa pelik pulak masuk ke tempat macam ni.perasaan je kot

    ReplyDelete
  6. Telan air liur lah..air tin pun belas ringgit .adoi

    ReplyDelete
  7. Seriusnya muka wak..senyumlah sikit wak :-))

    ReplyDelete
  8. baru lepas lepak ngan member2 tgk live band..terbaikk

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly