Tuesday, 3 November 2015

HE IS 17 NOW



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 3/30
Post of the Day: 3/4

29 Oktober, hari Khamis adalah harijadi anak lanang penulis yang akan sedang menghadapi peperiksaan SPM minggu hadapan ini. Semoga sentiasa dirahmati Illahi. Amin.

Nota lalat terkini. Tadi malam (Isnin, 2 Nov) penulis telah menelefonnya bertanya tentang peperiksaan Bahasa Malaysia kertas 1 dan kertas 2. "Oke je bah, semua boleh jawab," katanya dengan penuh yakin.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

34 comments:

  1. alhamdulillah..moga anak wak mudah menjawab semua kertas soalan..amin..

    ReplyDelete
  2. boleh mkn nasi myk x lama lagi hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammvoii cik kak anies tu bila nak kawen pulakk., ;p

      Delete
  3. p/s kotak komen blog wak ni ok... mungkin smlm je yg bermasalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo iye ke, nnti wak check lagikk .,

      Delete
  4. mn aci? jdt wakil malaysia so 1 malaysia laa yg supposed cuti? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa nasebla, harimau malaya pon x penah menang., ;p

      Delete
    2. tak boleh, sebab ramai rakyat Malaysia anti JDT.. #JDTTaklukAsia. hahaha

      Delete
  5. best of luck. sama la dengan anak dara makcik. gabra budak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh mak intan tuuu., sama2la kita berdoa ., aminn

      Delete
  6. Good luck dik... yeah... rasanya ada nmpk nama anak lanang penulis dlm entri2 sblm ni kecemerlangan dlm trial kan?

    Insya Allah... may Allah ease...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh ye cik kak huda., moga2 dipermudahkan., aminn

      Delete
  7. Errr... kalo g blaja sok... g lh europe ke kan ..

    Nnt blh lh wak a.k.a abah mu bwk rakan2 blogger ke europe gitu....

    Errr.... blh ke? Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat nak bawak cik kak huda naik bas hop on hop off key ell bole je., harhar2

      Delete
  8. semoga beroleh keputusan yg cemerlang kelak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn dan timekaseh atas doa2 ibu sekalian., ;p

      Delete
  9. Replies
    1. cik kak nuyui umur berapa tahunnn ., ;p

      Delete
  10. Good luck buat anak lanang Wak tu ;-)

    ReplyDelete
  11. Semogo dapat result cemerlang nanti ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah amin dan timekaseh atas doa mak nasa tuuu ;p

      Delete
  12. salams,

    Good luck utk anakanda putera :)

    ReplyDelete
  13. Semoga dapat keputusan cemerlang! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn, timekaseh cik kak ana tuu ;p

      Delete
  14. good luck untuk anak Wak..hensem macam Wak jugek

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bodek wak erk? nih kene belanja piza ampang point la pulakk., ;p

      Delete
  15. Sanah helwah..
    - Wabillahi taufiq walhidayah.. serta semoga diberi kelapangan untuk menjawab peperiksaan..allahumma aminnnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shukran cik kak sham tuuu., aminn ya robbal alamin

      Delete
  16. Alhamdulilah.moga anak wak dapat jawab hingga akhir..amin :-))

    ReplyDelete
  17. all the best buat putera wak dalam SPM :)

    ReplyDelete
  18. Happy belated birthday. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki selalu dan menjadi anak yang soleh.
    All the best juga untuk SPM. Moga suksess..aamiin

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat