Tuesday, 10 November 2015

KENAPA SPENDER LELAKI DALAM KOTAK, SPENDER POMPUAN BERSEPAH DI LUAR

Tesco Seri Alam, Masai.

Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 10/30
Post of the Day: 4/4

Kenapa seluar dalam lelaki yang dijual lazimnya diletakkan di dalam kotak manakala seluar dalam perempuan dibiarkan bersusun atas rak? Antara sebab utama adalah strategi pemasaran, wanita yang suka memilih sebelum membeli seperti memilih warna dan fesyen, dan lelaki yang sifatnya lebih pemalu. Lelaki juga sifatnya yang ringkas dan tidak rambang mata ketika membeli.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

10 comments:

  1. Orang pompuan lebih teliti bila memilih. Secara tak langsung, boleh tambahkan masa untuk bershopping :D

    ReplyDelete
  2. ye ke lelaki pemalu ke pamalas nak belek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki biasa check size L ke M ke S ke., hehe2

      Delete
  3. Hahaha.. lelaki dia tak kisah sangat.. main rembat ja as compared to perempuan...

    Tu yang perempuan punya bersepah.. ngeee

    ReplyDelete
  4. Ini benda yg ke 8 terajaib di dunia Wak
    Assalamualaikum

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kang cikgu matsom kuwi ;p

      Delete
  5. Pemalu eh? Snap gambor spender tak malu pon.

    Design spender yg cantik2 itu bolehlah dianggap kecantikan 'dalaman'. Eheh.

    ReplyDelete
  6. Amboi! wak sempat pulak amik gambar spender pompuan.
    Betullah tu strategi pemasaran kerana pompuan rajin survey compare harga dulu untuk jimat cermat.
    Lelaki kurang kerajinan suka ambil mudah.

    ReplyDelete
  7. hahaha..lawak la entry ni wak..tak pernah pulak saya terfikir nape

    ReplyDelete
  8. haruslah..nak yg comei2 jer..klo laki sepesen je hahahaha

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly