Wednesday, 25 November 2015

SUSHI AND SOME DECOS



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Days left: 5/30
Post of the Day: 2/4

PETANG kelmarin yang biasa-biasa, selepas tugasan memotong rumput, penulis teringin hendak menjamah ikan salmon panggang. Sushi King di Ampang Point sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



15 comments:

  1. wow.. lama dah x g ampang point

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu cik Raz penah dok atau keje key ell keww., hehe2

      Delete
  2. tak ajak neh...kalau tau balik keja terus sampai! :P

    ReplyDelete
  3. Sini sushi susah nak jumpa... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh, ade alasan mak nak gi jepun tuuu semata2 nak mamam sushii., hehe2

      Delete
  4. Replies
    1. harusla ade, tapi parking kat ampg point shusah la sikit situ kannn., huhu2

      Delete
  5. Tekak Mrs. A boleh gak layan K.Yan tapi bukan yang totally mentah.
    Wak ke mana-mana memang selalu bawa bersama Hulk dengan Iron Man ke?
    :-)

    ReplyDelete
  6. sebuk je si hulk nak merembat sushi dalam piring...lama dah tak makan sushi...anak2 saya sume suka beno makanan nipon ni...

    ReplyDelete
  7. Wak memang sentiasa bawak hero2 wak ni pergi mana2 ke?

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly