Thursday, 5 November 2015

TOY STORY 6



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 5/30
Post of the Day: 2/4

SUDAH lama penulis tidak membeli VCD atau DVD lanun. Kelmarin sempat lagi singgah di tepian kedai itu dah terbeli 1 DVD ada enam filem cerita kartun Toy Story yang lama. Tujuan penulis untuk dimainkan dalam kereta cikpuan Jnulekasnova itu. Tapi bila penulis tunjukkan pada anak lanang bocah cilik, sekali saja tengok sudah bosan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

13 comments:

  1. Salam singgah sini.....Diana suka tengok Toy Story in...best....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singah n tingal komen kat blog biasa2 wak nih., ;p

      Delete
  2. TOY STORY PUN ANAK BOCAH LANANG WAK XBERAPA MINAT YA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan x minat ye mak Pah, sbb dah selalu tenok ulang2 je tu yg jadik muak., huhu2

      Delete
  3. hehe..anak-anak sekarang cepat bosan wak..kalau diorang tak nak, bagi saja kat saya.saya minat giler Toy Story.yang nombor 3 tu siap tgk kat wayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kalo 1 filem download je ye cikSal., ;p

      Delete
    2. Haha... bak mai sini... sy layan dlm kete ...

      Okay apa ... umag sini bnyk mainan toy story... hihi

      Delete
  4. dah smpi 6 ke? sy br tgk 3 rs nyer hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg smpi toy story 3 je, yg lain tu short film gimik je., heheh2

      Delete
  5. suka Toy Story 1 & 2..yg 3 tu dah macam bosan sikit...'to the infinity and beyond'..

    ReplyDelete
  6. Tu maksud si bocah cilik dah gedek Wak....x minat dah cerita kartun.

    ReplyDelete
  7. Dulu rajin layan movie dalam kereta dengan anak2.. sekarang.. eemm.. sikitpun dorang tak pandang..

    ReplyDelete
  8. Yan suka tengok kartun toy story..best ..tak bosan

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly