Friday, 6 November 2015

WHEN MY DAUGHTER COMING TO KL

Waiting my daughter with New Zealand Natural cappucino infront of Aquaria.

Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 6/30
Post of the Day: 2/4

KELMARIN anak wedok penulis sudah mengikuti rombongan cik kiah sekolahnya dua hari satu malam lawatan ke Putrajaya dan key ell (baca: KL) sempena cuti peperiksaan SPM. Selepas tugasan memotong rumput , penulis sempat juga berjumpa beliau sebentar selepas melawat Muzium Negara, Petrosains dan Aquaria dan sebelum mereka pulang ke Masai. Penulis tangkap gambiran sekeping dua sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Bo

Bo and her teacher.

Daughter and daddy cool.

12 comments:

  1. Kakak ada sikit curiouslah wak ni selalu di KL tapi anak di Masai
    Memang station wak 'potong rumput' di KL ye..
    Weekend familylah kalau macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak zakie... sy pun faham begitu. Hihihi

      Delete
  2. Hihihi... putrajaya ye dik ye...

    ReplyDelete
  3. Jauh benor wak "potong rumput" tu di KL..
    Kat Masai dah tak ada "rumput" ke wak..
    Misteri Nusantara lah wak ni :)

    Comel lah anak dara wak ni..

    ReplyDelete
  4. anak wak salin wajah wak tu...comel ayu.

    ReplyDelete
  5. seronoknya ikut rombongan sekolah....

    bila lah nak tunjuk the real Mercs putih wak yang tuu....

    ReplyDelete
  6. Rasa bertuah daughter sebab daddy cool tunggu dekat Key Ell.. ;)

    ReplyDelete
  7. Kiranye ni lawatan tenangkn minda la ni ye.... All d best ye utk SPM nnti....;-)

    ReplyDelete
  8. hehehe awat daddy tak balik Johor ? kan esok cuti potong rumput..
    ke part time.. weekend pun motong gak..

    ReplyDelete
  9. muda nya cikgu...daddy cool katanya

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly