Friday, 4 December 2015

CHILIS | KLCC

Chilis Restaurant, KLCC

KELMARIN penulis teringin hendak meratah daging panggang (baca: steak). Usai bertugas memotong rumput, penulis terus merempit ke Chilis di KLCC sudah. Kata orang, jangan sampai menzalimi keperluan diri sendiri yang terabai dan kurang kasih sayang.

Sampai dirumah haruslah berlarian atas mesin pengisar injakan (baca: treadmill) untuk membuang toksin dan lemak.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Classic Ribeye steak (well done)

Holiday decorations in the park

On  the AKLEH highway

51 comments:

  1. kenapa gambar steak blurr, takut org terliur eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blur ialah nama lain bokeh...hahaha

      Delete
    2. xper abg doc, hanya jauhari je yg kenal maniam., hehe2

      Delete
    3. ni skill photography namanya..hehe

      Delete
  2. lama dah tak ke klcc ... steak ni nampak sedap, belum pernah lagi makan kat chilis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg steak yg sedapp., maila klcc., hehe2

      Delete
  3. ooh steak tu daging panggang yer wak ingatkan kayu heh..heh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makPah nak ckp kayu pon bole jugakk., hehe2

      Delete
  4. Berapa lama berlari atas pengisar injakan utk bakar lemak steak tu? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. smpi basah ketiak atas bawah je abgdoc ., boleee ;p

      Delete
  5. boleh tahan wak yek, pas motong getah nk layan chillis klcc....

    bkn main beso pokok kerismes kt klcc nun.... melampau2 beno nk nyambut kerismes nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusla pas penat motong kene layan chilis jangan smpi menzalimi diri sendiri yee makk., ;D

      Delete
  6. Lepas makan exercise jenis org jaga kesihatan betul ni wak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aesk makan jeer, bodi pon nk kene jaga gak mak kann ., huhu2

      Delete
  7. Wak ada berani makan steak rare?
    saya pun makan yang well done, tak berani Mak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org jepon je yg makan dahing mentah yg penoh khasiat tuu., huhu2

      Delete
  8. Ohhh ! Wak suka meratah daging panggang ea...

    Open house tahun depan, menu wajib rumah Wak daging panggang kan? ngeee

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kene panggang baru tak melting makk., harhar2 gurau2 jeer

      Delete
  10. sy xpernah makan kt chilis...sedih kan wakkk...huhuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. steak tempat lain pon banyak cik kak DM tuuu., huhu2

      Delete
  11. Wow kat chilis KLCC lagiks.. tak perlu beratur ke Wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa wak smpi tuari terus je dpt table, tp masa wak kuar wak tenok ramai org dh queu berjuta2 lemon gituuu., tp rasanya kat chilis nih x lama pon 15 minit je tunggu.., huhu2

      Delete
  12. yum..yum...tak payah berlari membako lemak wak...hari2 mesin rumput pon lemak bole cair tau...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu mamat bangla yg potong rumput maintain kurus je mak kann., ;)

      Delete
  13. Wak.....kolestrol daging tu tak sampai pun 3 kg. Yg Wak sampai nak berlari kat mesin injakan tu kenapa? Haha.... Bukan selalu wakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ke exercise tu penting mak, nak gak kuarkan peloh bagaiii., hehe2

      Delete
  14. Replies
    1. apalagi cik anis, carila steak skrg ., hehe2

      Delete
  15. tak payah berlari wak.. potong rumput je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene lari gak pokcik skrg musim ujan takut banjir., harhar2

      Delete
  16. Kat Chilli's kita makan triple dipper je sejak dulu kala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh dapnyer triple dipper mak tuu., ;)

      Delete
  17. blur steak tu teknikal style dept of field....

    ReplyDelete
  18. dah la tengah lapar. TERnampak pulak gambar makanan T___T huwaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo lapor malas nak kuar sila masak meggie jeer ;p

      Delete
  19. Terliur memlm ziara sini...oh..oh

    ReplyDelete
  20. Wahh Ribeye Steak (well done) sodap tu..yummy!

    ReplyDelete
  21. Tak suka steak yang masih ada darah...suka yang betul2 masak

    ReplyDelete
  22. Bagus wak bakar lemak tu atas treadmill..

    ReplyDelete
  23. chilis, nandos, kenny rogers entah kenapa tak berapa taste sangat dengan menu dia.. mungkin jenis tekak warung2 je kot hahaha

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  25. Dahsyatlah, Wak ni. Lepas motong rumput terus berlari ke Chilis. Wak! Lepas naik treadmill sampai berpeluh ketiak, malam tu makan western lagi ke Wak?

    ReplyDelete
  26. Baru berkesempatan menyinggah rumah Wak..ramainya tetamu Wak..waduuh murah rejeki nya Wak!!!

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly