Tuesday, 8 December 2015

I WON 2 GIVEAWAYS TODAY

Continued from previous EPISODE .

PENULIS bukanlah blogger tegar yang suka sertai GA (baca: giveaways). Tapi minggu lepas penulis telah sertai 2 mini GA dari rakan-rakan blogger yang best-best itu. Walaupun sekadar suka-suki sahaja, penulis telah berjaya memenangi kedua-dua giveaways itu dan bakal mendapat hadiah cenderahati.

Pertama. Segmen Apakah Saya...? Pemenangnya Adalah..... Alhamdulillah penulis berjaya menjawab dengan betul dan menjadi pemenang pertama yang menjawab soalan cik kak Fida Z Ein. Oleh itu, penulis menang 2 hadiah cenderahati rahsia.

Kedua. Dan calon-calonnya... dari blog Zyraroxx. Untuk mini giveaway ini, penulis berjaya menjadi peserta kedua mendapat komik Buasir Otak The Komik. Syukur juga.

Kelmarin cik Zyra teringin betul nak tahu sambungan komik tersebut sebab ada tulisan 'to be continued' di situ. Dan tanpa membuang masa, penulis sempurnakan cerita sketsa tempohari pada entri ini. Diharapkan cik Zyra berpuas hati.

Akhirkata, penulis mengucapkan ribuan terimakasih kepada penganjur giveaways terutamanya kepada cik kak Fida Z Ein dan juga cik Zyraroxx itu dengan ucapan, "hadiah bila nak sampai nih?" Kihkih2

Blog bukanlah hakmilik kekal.

The End! Thanks.

Nota lalat. Updated. 9/12/15. Penulis telah terima buku komik dari cik Zyraroxx. Terimakasih dan harap maklum.


22 comments:

  1. Replies
    1. timekaseh pokcik, biasa2 suke suki ajeeer., hehe2

      Delete
  2. Replies
    1. timekaseh k yon, orglen lagi hebatt., huhu2

      Delete
  3. Terbaek...

    Kira hadiah birthday lah juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. birthday dh lama berlalu yee cikhuda., huhuh2
      bila nk terbang cikhuda nih., esok erk?

      Delete
  4. congrats..sekali 2 tuh menang..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, join suke suki je mak., hehe2

      Delete
  5. Tahniah, Wak! Kalau nak redirect hadiah tu kat saya pun, okey juga. Nak alamat tak? Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg nih hadiah buku komik mana mak minat kannns., huhu2

      Delete
  6. taniah wak... agak2nya apakah hadiah yg bakal di terima yek...

    wak boleh tulis komik lah lps nih... heheheh kretif2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulis blog pon kucar kacir nih kan pulak nak tulis buku komik., huhu2

      Delete
  7. Jeles nyerr saye...hmm..
    Tahniahh..
    Comey lego tu.

    ReplyDelete
  8. wah hebat nya idea wak, saya setuju beno wak menang giveaway ini.
    Tahniah wak!

    ReplyDelete
  9. Tahniah wak....murah rezeki... Mungkin srmpena bezday kot hihi

    ReplyDelete
  10. ok dah taw wak yang menang dan buku telah smpai...ok, lepas baca sila pos ke alamat rietta plak...bak kata org...sharing is caring...hehehe...

    ReplyDelete
  11. saya dah kata dah...wak mesti menang punya!

    ReplyDelete
  12. tahniah wak. huntungla menang dua GA hehe

    ReplyDelete
  13. Wah! Tahniahh menang..dpt jugak wak komik tu..tp entry wak kali tu mmg lawak pon..heheh

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat