Saturday, 19 December 2015

KLCC NIGHT PHOTOGRAPHY WITH ANAK LANANG



PETANG kelmarin, anak lanang penulis yang baru merdeka dari peperiksaan SPM telah tiba di KL bersama-sama konco Cino nya. Malam pula penulis membawa mereka jalan-jalan KLCC sudah.

Nota kamus lalat. Anak lanang = anak lelaki bujang;
konco Cino = kawan Cina

Blog bukanlah hakmilik kekal.











68 comments:

  1. anak lanang tu maksunya anak bujang ke wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh, pandai pon mak ros agak., hehe2

      Delete
    2. Itu ke maksudnye, Cikna ingtkn "anak saya" huhuu...

      Delete
    3. yep, 'lanang' tu lelaki ya., so, anak lanang = anak lelaki lar, hehe2

      Delete
  2. seronoklah jalan2 ada tourist guide . heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat klcc xyah touris guide pon semua org dh tau ye mak ros., ;p

      Delete
  3. wah anak lanang wak kacak segak mcm wak juga...salin wajah wak sebijik ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusla salin wajah, penat tau wak buat., harhar2 matikla wak ;)

      Delete
  4. sama la kita melayan budak baru abih SPM. Demand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. demand nak adek lagi ke mak., harhar2

      Delete
  5. lepas stress jawab pekse bawak diorang jalan2 pon bagos gak wak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nak demand mintak macam2 sudahh., stress pulak bapak ., huhu2

      Delete
  6. Amboii . Untonglah dpt ayah anak lanang yg hebat photography

    ReplyDelete
    Replies
    1. maneder hebatt, fotografer biasa2 ajer., huhu2

      Delete
  7. Dia pnah ajar konco cina ckp jawa x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahasa x komersil xder saper nak belajar., huhu2

      Delete
  8. wak snap gambo KLCC tu sambil baring ke..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape klise amek gmbr sambil baring mak kannn., ;p

      Delete
    2. mcm2 aksi photographer nak ambik gambar full length KLCC ni..sambil baring le, bersila pun ada..

      Delete
    3. iyelar, bole je nak baring2 bersila ke bersilat ke ape., harhar2

      Delete
  9. Replies
    1. kalo chantek bgtau kawan2 mak,
      kalo tak chantek bgtau wak., tembak2 je makk ;p tq

      Delete
  10. punya lah beso ppokok krismes tuh... ngalahkan omputihnyer pokok krismes

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ade rm2.6 billion haruslah bina pokok kismes beso2 gituuu., huhu2

      Delete
  11. seronoknya kalau ada kamera bagus untuk ambik gambar low light.

    lawa gambarnya.

    ReplyDelete
  12. jeles tengok orang pandai ambik gambar cantik2 waktu malam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa tembak suke suki je abang doc., timekaseh sukak gmbr wak amek nih., ;p

      Delete
  13. Replies
    1. hehe2 timekaseh krn sukak gmbr wak amek nih., ;D

      Delete
  14. Iki BFF anak lawang wak yo
    Apik jugak akrab ngene:)

    ps: men podo orak paham opo seng kakak tulis hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ps. paham la mbakyu sitik2 waie., kito kan sedulur., huhu2

      Delete
  15. Kelalen... gambar menoro ayu banget!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2, bungahla wak eneng wong puji2 koyo ngono., ;p

      Delete
  16. Cikna dulu lps SPM trs g kerja, abah xbawak g KLCC pun....;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, KLCC x kemana2 maseh teguh berdiri disitu senantiasa menantikan kedatangan cikNa., hehe2

      Delete
  17. sportingnya anak lalang wak dan konco cina jd model wak...

    ReplyDelete
  18. cantik semua gambar yang wak tangkap .. seronok tangkap gambar ada model pose sana sini kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh ye cik kak zie has tuu., tembak saje suke suki bolee., hehe2

      Delete
  19. brapa banyak blog wak ada ni haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg nih blog yg aktif ada 2 je., blog nih sbg blog utama, dan blog 1 lagi tu psl hobi mengumpul poskad saje., harap maklum

      Delete
  20. seriusnya muka amik gambar...teringin pula nak amik gambar dengan muka serius hehehe

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. kalo chantek bgtau kawan kawan, kalo x chantek bgtau wak je., hehe2 tenkiu bro ;p

      Delete
  22. Replies
    1. timekaseh, jangan serik2 dtg sini lagi ye makk ;p

      Delete
  23. best bila ada yang nak melayan kita amik gambar.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tular, mmg best kalo ade model yg sporting jeer., hehe2 bila mak nak jadi model wak nih., ;p

      Delete
  24. best laa anak lalang dpt jalan2..

    ReplyDelete
  25. Wah, jalan2 tengok lampu, ambil angin malam,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2., bila lagi nak amek angin malam., jomm

      Delete
  26. Kali ni wak tak bawak konco2 kecik wak ambil gambar ke? Hulk & ironman mana?

    ReplyDelete
  27. Wak tak bawak konco2 kecik wak ke? Ironman mana? Hulk mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, nnti kalo selalu dorg jadi model dlm blog wak ni ada yg bushan fulak., huhu2

      Delete
    2. ehehe konco2 kecik tu penyeri jugak Wak.. eheh..

      Delete
  28. huhuhu bunyi macam ganas tu Wak.. konco =D eheh..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat