Monday, 14 December 2015

SHELL & LEGO PODIUM AND TANKER



KELMARIN penulis telah berlarian ke beberapa stesen minyak Shell untuk mencari kereta dan minifigure Lego. Esoknya adalah hari pertukaran Lego yang baharu, maka penulis merasa tercabarlah juga. Akhirnya di stesen minyak yang baharu dibuka dibelakang rumah hinggap penulis akhirnya berjumpa.

Updated. Pada pagi kelmarin, penulis pun berulang ke stesen minyak Shell yang sama untuk mendapatkan lori tangki minyak (Shell tanker) Lego. Dan penulis biarkan anak lanang bocah cilik sendiri yang memasang dengan jayanya sambil menyanyikan lagu "Everything Is Awesome".

Nota SEO lalat. lego shell minggu ini apa lori lego shell habis cara memasang merangkai pasang2n mainan anak

Blog bukanlah hakmilik kekal.





And assemblying the shell tanker:


27 comments:

  1. SAMA HOBI ANAK LANANG DENGAN PAPANYA NI...PENAT SIKIT BERLARIAN SANA SINI NK DPTKAN LEGO2 YG COMEL TU NOHAL KAN WAK...TAPI BAGUS SEKALI MERANGSANGSANG DAYAFIKIR ANAK2 DGN CARA PASANG2 MAINAN NI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hobi bapaknya nak amek gambar je ye makPah nak letak dlm blog., hehe2

      Delete
  2. kami tak mampu nk isi minyak mahal .... huhu ikutkan hati memang nk dptkan set lengkap utk anak bujang ai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak eima, beli ron95 pon bole beli set lego nih jugak, x semesti beli minyak mahal ron97 yee., tapi kene isi paling kurang rm40 je., hehe2

      Delete
  3. menarik jg set Lego Shell ni..lengkap dgn oil tanker..teman isi minyak kt Petron, dapat voucher Legoland...valid sampai April 2016..kalau x gi, let go jelahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak selalu dpt voucher Legoland kat Tesco., 30% discount je., hehe2

      Delete
  4. wak dengan anak sama2 gigih..good job.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih2 aktiviti lapang dgn anak2 jeer bila lg mak kannns ;)

      Delete
  5. br sy tgk kt iklan tanker ni wak da rembat dulu ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanker nih kat key ell dah xde stock yee., huhu2

      Delete
  6. ahh comel nya tanker tu.....bestnya bapa n anak sama minat

    ReplyDelete
    Replies
    1. chomeyy kann., aktiviti bersama hujung mingu je mak yan., hehe2

      Delete
  7. telaten bocah lanang cantumkan benda alah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bocah cilik mmgla telaten kalo dah minat mak kann., ;p

      Delete
  8. Kat ofis pn dorg sibuk duk pasang bnda ni. Len kali dpt projek shell mtk sebenier lego pn ok jgk kan. Asek2 baju jer. Eheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak dpt projek shell tuuh., skrg nih sumer org tgh fanass bontot je dok opis., huhu2

      kalo dapat mintak je baucer gi Legoland boleee? kehkeh2

      Delete
  9. Ish.. ish.. minat yek kumpul lego ni? Begitu gigih nampaknya.
    Lagu tu anak saya selalu nyanyi. Ingat ke, dia sebut apa lah, ohsem ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2, lagu popular lego the movie tu mak., ;p

      Delete
  10. memang banyak keping macam tu ye wak? patut la somi tergedik2 nak mengumpul benda alah ni haaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar gedik2 kompol benda lego nih., drpd gedik2 kompol cawangan je kanns ., huhu2 matikla wak

      Delete
  11. merata pergi shell sampai ke ulu kelang nun jauh di sana. tapi semua kata lori tanker tu dah habis.. Wwaaaaaaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tular, dorg sengaja bagi 'limited edition' utk apa ntah., huhu2
      kene tunggu tahun depan la mak sudp., ;p

      Delete
  12. waaa.....kalau dh minat....redah jer semua shell yg ada kan...jnji puas hati...hihiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. memangla kene redah je mak DM, tapi masaelahnye bukan semua stesen minyak Shell ada stock lego nih., limited edition gituuu., huhu2

      Delete
  13. banyaknya... heheh
    suka isi minyak je xsimpan mainan lg :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. orglen terpaksa isi minyak sbb kalo xde minyak xleh jalan kete kanns.,

      Delete
  14. wah... banyaknya koleksi lego wak...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat