Sunday, 6 December 2015

YEO SEKELUARGA

Restoran  Makanan Laut Yeo Sekeluarga, Gelang Patah

MALAM kelmarin penulis telah berlarian ke Gelang Patah untuk makan malam sempena harijadi penulis yang ke (ehem ehem). Biasanya sebelum ini penulis akan ke restoran Saujana, tapi kali ini untuk pertama kalinya penulis ingin mencuba restoran cina Yeos bersebelahan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

PTP as background

Sotong goreng tepung and sup sayur.

Prawn goreng butter.

Ikan siakap masak stim.

Kids we have.

15 comments:

  1. Jamuan keluarga wak...sedap kakap masak stim tu

    ReplyDelete
  2. udang tuuu ! ada orang kata, kalau teringin kena belanja..

    bila lagi wak nak belanja SN ? ngeh2

    ReplyDelete
  3. sedapnya semua menu tu, terliur tengok :)~ ... wah anak wak semua dah besar-besar, mesti happening kan wak

    ReplyDelete
  4. HAI terliur tengok makanan tengahari buta ni...rasa lapar dah.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. harganyee murah sikit dari tmpt lain., sedap la jugakk .,

      Delete
  6. Alahai, tak boleh tahan tengok sotong tepung dan udang goreng butter tu. Sedapnya alahai...

    ReplyDelete
  7. Lain kali wak try menu salted egg - ketam ke udang ke baby buncis ke.

    ReplyDelete
  8. Hepy bezday wakkk....Moga sentiasa dirahmati Allah.

    Barulah saya kenal anak anak wak. Bojo ney endi?

    Tak kisahlah wak yg ke berapa pun yg penting wes tuek hihi...
    Wak umur bape sebenarnya wak?

    ReplyDelete
  9. Selamat ulang tahun wak
    Moga diber kehidupan yang baik2...amin

    ReplyDelete
  10. Ehem ehem yg keberapa?btw happt belated besdayyyy!

    ReplyDelete
  11. Wah Gelang Patah WAk..alohaii rupanya ada jugak bau derian kot kita ni..tu dolu dolu tempat nekcik beli basikal roda tiga..54 tahun yang lalu Wak....

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat