Sunday, 12 February 2017

PERJALANAN HIDUP SEORANG PIPING ENGINEER

To see clearer image, please hover your mouse! Jangan cakap wak tak payung.

Pagi jumaat, Bob (bukan nama sebenar) sudah memanggil penulis untuk sama-sama naik kapal. Periksa sana dan periksa sini. Ukur sana dan ukur sini. Ke mudik ke hulu. Penulis ikut sahaja. Dua jam jugalah diatas kapal yang panas berdenting (panas terik). Basah atas dan bawah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.







9 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. safety glasses tu husband bagi saya buat tumbuk belacan wak ! hahaha

    ReplyDelete
  3. pergh..dahsyat jugak kerja Bob ni.respect! Wak, camane buat gambar kejap blur kejap terang tu?

    ReplyDelete
  4. Hebat Wak, bukan calang-calang orang boleh naik kapal sebesar tu..
    Panas berdenting, kalau saya lama dah kena migraine..

    ReplyDelete
  5. org yg berhati waja je yg boleh buat kerja mcm ni

    ReplyDelete
  6. wak kena kerja tgh panas pakai sunblock tak tu ...abis kulit jawa tu nanti hihihi

    ReplyDelete
  7. Salam..actually awak penah komen blog sy back in 2014 kot.. hehehe :-)
    Sorry sebab baru perasan..
    btw, thanks for the visit and selamat berkenalan

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat