Tuesday, 18 April 2017

PERMOHONAN MAAF TERBUKA UNTUK BLOGNIDIAPUNYA



Ini entri meroyan.

Sebenarnya, penulis bukanlah hendak memohon maaf. Gara-gara komen penulis tempohari yang agak nakal di blog rakan penulis yang itu. Siapa yang pedas sebab dia makan cili. Penulis ingatkan bila kita sudah lama menjadi rakan blog, segala komen akan diterima seadanya. Walaupun komen berbentuk gurauan ada sahaja orang yang dengki, irihati dan meroyan secara tiba-tiba. Padahal tuan punya blog tidak heran pun.

Malaslah penulis hendak bersendaloka. Lesu ulang benda yang sama.



Ingatkan meroyan itu berlaku kepada perempuan yang lepas bersalin. Masalah hormon gitu. Tapi ada juga lelaki (atau pondan) yang meroyan juga. Lantaklah labu.

Yang penting tuan punya blog yang tidak meroyan. Penulis tutup kes.

Dalam kamus dewan Edisi IV, ejaan sepatutnya adalah BIADAB, bukan BIADAP ya kawan-kawan. Tapi ada mak kisah?

Blog bukanlah hakmilik kekal.

5 comments:

  1. apa ke hal nya tu wak.
    Alaahhh.. kenapa nak sensitive sangat kan.
    kalau tak boleh terusik dgn berkawan.
    lagi bagus kan.

    ReplyDelete
  2. Rambut sama silver, tapi hati lain2 wak.

    ReplyDelete
  3. Adoi! lelaki meroyan??? hurm... mesti buruk rupanya.

    Apa kes tu Wak dah beberapa hari tak singgah sini macam-macam hal ya Wak.

    ReplyDelete
  4. ada benda yg tersentap tu yg terus meroyan yaaa

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat