Monday, 3 July 2017

BAGAN NAKHODA OMAR SUNSET

Pantai Bagan Nakhoda Omar | Selangor 2017

Kebosanan mencipta kelainan. Jom jenjalan mengejar sunset dan jambatan perang jepun.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Menara Condong Teluk Anson | Teluk Intan | Perak 2017

Victoria Bridge, Kuala Kangsar | Perak 2017

Untuk yang mahu ke sana pertama kali, sila guna Waze atau Google maps sahaja. Ini google maps:


8 comments:

  1. SENJA AN INDAH..SAMPAI PERAK BERAYA YA WAK

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar sunset ni...harap2 musim panas tahun depan saya boleh ambil gambar sunset. Rindu juga dah lama sangat tak menyunset.

    ReplyDelete
  3. Victoria Bridge banyak kali da ajak kawan2 pegi.. xde sapa nak layan..

    ReplyDelete
  4. Wow! tak syak lagi Wak memang pandai snap photo.
    Tetiga gambar awesome!

    ReplyDelete
  5. Ouuuww cantiknya gambar last skali tu jambatan kat kk tu, ingatkan tadi gambar kat oversea...cantik sungguh!

    ReplyDelete
  6. Saya musykil camana nak ke Victoria Bridge ni. Tak pernah pulak sampai, walaupun berkali-kali ke Kuala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni google maps untuk ke jambatan Victoria Bridge Kuala Kangsar ya., Jgn ckp wak x payong.,

      https://goo.gl/maps/xfvRAAa9Ybp

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly