Thursday, 13 July 2017

KAU GORENG LEMPENG, LEMPENGKU HANGUS



Hari ini penulis cadang hendak naik kapal.

Pagi tadi selepas bersiram, bila penulis hendak ke tempat tugas memotong rumput, bila ditanya, isteri penulis (yang itu) berkata, "oops sori kanda, overall uniform putih kanda tu pas masuk washing machine dh bertukar kaler warna warni.." Nasib baik jugalah baju uniform warna oren ini sudah juga dicuci.



Blog bukanlah hakmilik kekal.

Sila goyangkan inul untuk lihat cermin mata dan selat Johor yang tajam. Lokasi: Selat Johor 2017.

Oh hi.

10 comments:

  1. Luar jangka tu Wak...tak mengapalah..pasti berhikmah..

    ReplyDelete
  2. tak pe lah wak, bertukar color, rare sikit.. ngeh2

    ReplyDelete
  3. Tak sengaja Wak, request uniform baharu..

    ReplyDelete
  4. SALAM..
    yaya singgh tghri kt sini..
    hehe..sbar la ye..tu la..bju wrne2 mcm tu kena asing basuh..xleh cmpur bju lain..sensitip..
    huhu

    ReplyDelete
  5. JGN MARAH WAK KESILAPAN DINDA WAK XDISENGAJAKAN

    ReplyDelete
  6. pinjam coverall wak nak apply kerja pengerang haha..jadi fitter pun dah ok

    ReplyDelete
  7. tak pe O&G boleh dapat overall free...hehe

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly