Tuesday, 4 July 2017

WELCOME BACK KLCC



Setelah lebih 7 bulan, datang semula ke pusat bandaraya (baca, KL city center) ini pun tidaklah banyak yang berubah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

9 comments:

  1. Tetap sesak sepanjang masa..
    Salam Syawal ya Wak..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ooo datang klcc tak bagi salam

    ReplyDelete
  4. i sendiri dah lama tak ke KLCC wak..
    kalau pegi, kena kantong penuh baru best.

    ReplyDelete
  5. dah lama tak masuk klcc, lalu sahaja. suka tengok wayang kat sini

    ReplyDelete
  6. hehehe.. kalau KLCC blh kira brapa kalo je CT penah pergi..

    ReplyDelete
  7. Mrs. A pun baru jer... pergi KLCC time puasa hari tu.
    Hurm... oleh kerana bulan puasa tak dapatlan nak singgah kat Cili

    ReplyDelete
  8. Klcc tetap sama terpahat kukuh di jalan ampang.. Hihi

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly