Tuesday, 5 September 2017

SUNRISE ON THE PLUS HIGHWAY HEADING SOUTH THIS MORNING

Sunrise this morning at Pagoh Plus highway heading south.

Usai urusan korban raya haji kelmarin tengahari penulis pun berlarian ke key ell. Alone matcham biasa.

Ingatkan panas hingga ke petang, rupa-rupanya bos menyatakan kontrak potong rumput penulis disambung sebulan lagi. Alhamdulillah, rezeki untuk terus membeli beras dan sebongkah berlian.

Pagi-pagi subuh sepi-e tadi, penulis berlarian semula ke gagang dan terus ke tempat bertugas.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

8 comments:

  1. Amvoi!!! sambil drive sempat snap lagi tu mujur takde pak polisi ya Wak

    ReplyDelete
  2. paling tak tahan ayat yg....
    alhamdulillah, rezeki utk membeli beras dan sebongkah berlian... ish3

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, moga rezeki berterusan dan berlipat2

    ReplyDelete
  4. Berlarian...mcm Naik kaki je wak, hehe..
    Alhamdulillah, rezeki membeli sebongkah berlian, boleh tahan tu.
    Salam kenal wak.

    ReplyDelete
  5. untunglah mesin rumput boleh beli belian.nak seketul wak .

    ReplyDelete
  6. salam kenal . uniknya nama .huhu

    ReplyDelete
  7. untung lah dpt sebongkah belian
    boleh lah share sikit 1 ke 2
    hehe..

    ReplyDelete
  8. wak, sy nak habuk2 berlian tu nnt ya hahahahaa

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly