Thursday, 3 October 2019

IS IT NORMAL TO FORGET WHERE YOU PARKED YOUR CAR?



Minggu ini penulis memandu kereta anak lanang ke ladang memotong rumput ini.

Tiga hari tiga malam penulis tinggalkan diparkir.

Penulis pun datang semula usai memotong rumput petang tadi.
Tapi penulis lupa dimana letaknya kereta anak lanang itu.
Ada empat lantai parkir bertingkat ini.

Selalunya penulis akan ambil gambar tiang berdekatan kereta, tapi...

Tapi penulis masih ingat berdekatan 'ramp' turun naik.
Jadi penulis pun periksa keempat-empat lantai.
Nasib baik betul tekaan penulis yg sudah berumur ini.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

8 comments:

  1. haaaa..baca tajuk pun dah terasa kena kat muka sendiri..mmg normal kot lebih2 lagi bila dah makin berusia...dulu masa muda pun gitu..sampai naik angin kat staff dia lupa kat mana sy park kereta..

    ReplyDelete
  2. heheheh selalu dana akan amik gambar tempat tu wak, lagi-lagi kalau kat shopping complex yang kami tak biasa, naya je kalau tak ingat malu je hehehhe

    ReplyDelete
  3. Ialah Mrs. A pun pernah jugak lupa park kat floor mana punyalah seriau ingatkan keta hilang hahahaaa... selepas kejadian tu mesti nak snap gambar tempat parking.

    ReplyDelete
  4. Pernah juga lupa, lepas dari kejadian tu terus ambil gambar..

    ReplyDelete
  5. kalau mall baru diorang dah ada arahan suh amik gambar nombor parking

    ReplyDelete
  6. Selalu je kita lupa park kereta kat mana. Memang kena snap pic la.

    ReplyDelete
  7. Nak gelak pun takutt.. haha,,
    selalu cik abg kita pun lupaa mana letak parking kereta..pastu stres lah mencari..

    ReplyDelete
  8. kok kelalen yo..wes tuwek lah tu kang.....

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly