Sunday, 1 December 2019

BUKIT BAGINDA THE REPEAT STILL UNDONE



Pagi pagi subuh sepie tadi penulis sudah berlarian ke Bukit Baginda Batu Kikir.
ini adalah kali kedua penulis mencuba daki.

Tapi cuaca mendung dan hujan pun mula turun, penulis pun terpaksa membatalkan niat ke puncak batu beralun (Wave Rock) itu.
Walaupun penulis sudah tiba di batu CP2.

Blog bukanlah hakmilik kekal.









5 comments:

  1. Rajin wak berlari ya. Sempat ambik gambar getah tu 😅

    ReplyDelete
  2. kesiannya kebun getah tu
    kenapalah tak dipancah semk samunnya.

    ReplyDelete
  3. cam best je bukit baginda ni

    ReplyDelete
  4. Bukit Baginda nak Wak dtg 3x tu..hehe

    ReplyDelete
  5. repeat lagi wak, kali ketiga pasti sampai wave rock tu

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly