Wednesday, 18 March 2020

THE LOCKDOWN

KSL Avery Park apartment, Taman Rinting @2020

Semalam penulis sudah berlarian mengambil anak wedok di kolej Kuala Pilah.
Kesemua IPTA sudah ditutup dan pelajar diarah pulang.

Sebelum itu, anak lanang kata tiada arahan dari pihak UniKL.
Tapi petang itu juga, anak lanang penulis sudah sudah menaiki bas dari TBS ke Larkin. Yo wes.

Movie lalat. The Number 23 2007.
2. Advantages of Travelling By Train (Spain: Ventajas De Viajar En Tren) 2019.
3. The Invisible Man 2020 Cam.
4. Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker 2019.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Restoran N&Z, Mee Rebus Haji Wahid, Taman Rinting @2020

18 comments:

  1. arini dh start work from home..smoga kita smua dilindungi ..

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah melindungi kita semua..

    ReplyDelete
  3. #stayathome je lah berkumpul di rumah. jangan kemana-mana dah kecuali beli barang.

    ReplyDelete
  4. Uni cakap lain, menteri cakap lain. Harap lepas ni xde miscommunication lagi kalau nk PKP ni betul2 berjaya

    ReplyDelete
  5. kesian anak-anak hadapi ujian begini..

    moga mereka tabah selalu

    ReplyDelete
  6. Sty safe wak kat Dan semua

    ReplyDelete
  7. Stay safe and healthy buat Wak dan keluarga.

    ReplyDelete
  8. Anak lanang anak wedok enek nang ngumaahlah yo...yor apik hihi...

    ReplyDelete
  9. semoga dapat menyesuaikan diri dengan new normal ini dengan cepat

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah so far kes makin bekurangan setakat 15/5 ni. Sy pun da start kerja balik huhu

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...raya tahun ni pun masih dalam kawalan PKPB..

    ReplyDelete

terimakasih diatas komen2 semua ye ...

House Fly