Wednesday, 28 January 2015

JLO MOVIE



SUDAH lama saya tidak menonton wayang di pawagam KLCC itu. Melayan kebosanan dengan cerita lakonan Jennifer Lopez yang bertajuk 'Boy Next Door' yang biasa-biasa saja. Saya berikan 3 bintang.









8 comments:

  1. so berape bintang untuk filem JLo ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaii cik kak lily, kan saya sudah menulis 3 butir bintang disitu., ;p

      Delete
  2. Pawagam kosong..?
    Ke ramai yang belum masuk lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade yang blom masuk lagi, tetapi tidakla ramai., hikhik2s

      Delete
  3. Ohh ni blog bru keee..
    xjumpa link. Ni pun sbb nmpk post. Huhuuu.sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiii no worries ,link je baharu, isinya tetap sama.,

      Delete
  4. klu 3 bintang tu tak brapa nk best la citer nye ;p

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly