Wednesday, 21 December 2016

SENANGNYA KAHWIN LUAR NEGERI

Wedding reception, Imperial Hotel Kuching

Untuk baca entri terkini The Wedding Album Finally Arrived, sila zapin di SINI.

Assalamualaikum kengkawan. Ada lagi yang membaca blog biasa2 penulis yang ini kah?

Majlis akad nikah dan perkahwinan anak lanang penulis dengan pasangannya, telah dilangsungkan pada 10 Disember 2016 di Kuching Sarawak. Minggu lepas, 17 Disember 2016 pula, mereka diraikan sekali lagi di Sangkar Kristal JB. Alhamdulillah. [Nota lalat, harijadi penulis pada tanggal 5 Disember yang lepas, ehh?]

Setinggi penghargaan dan terima kasih daripada penulis kepada semua keluarga dan rakan yang telah membantu menjayakan dan memeriahkan majlis perkahwinan berkenaan. Semoga Allah membalas segala jasa baik anda semua. Tidak lupa penulis sekeluarga memohon maaf seandainya terdapat sebarang kelemahan dan kecacatan - sebelum, semasa dan selepas majlis tersebut.

Robbana atina fiddunya hasanat wa fil akhirati hasanat waqina azabannar. Ya Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari siksa neraka.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Updated. Some bonus photos.










34 comments:

  1. Tahniah dari kakak dah jadi pak mertua ye:) Tak lama naik pangkat dpt title datuk la ye hehe...
    Bapa seorg photographer bila anak menikah siapa yg tolong memfotokan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh kakpurvit tuu,
      wak bukan seorang fotografer ye., hehe2

      Delete
  2. Tahniah...Selamat Pengantin Baru kepada anak & menantu..

    ReplyDelete
  3. tahniah bapak pengantin...
    tp kenaapa lama sgt hilang dr dunia blog nih... dh bersawang2 dh nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh mkcik tuuh,
      ade je kalo nak selak2 blog yg lainn., hahar2

      Delete
  4. Tahniah Wak dah dapat menantu....
    Lama Wak menghilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh mak nasa tuuh.,
      ade je kalo mak rajin selak2 kat dunia maya nih., hikhik2

      Delete
  5. Replies
    1. aisehh, konpius jap jdnye wak ni, yg gmbr atas tu bukan ade pengantin keewww.,

      atau ko tnye pengantin baru ke pengantin lama keeww., ckp bia terang ye cik Scdha tewww., ;p

      Delete
    2. kecik beno wak... bulu idung pon tak nmpk... jangan maree...

      Delete
    3. sorila SS ni gmbr pakai camera hphone cap aiyam ciput je, laenla kalo ade canon 50d sangkut besar gedabak kat leher., eyh?

      Delete
  6. Replies
    1. biasalah mkcik, blogger picisan je xde org kesah pownn., huhu2

      Delete
  7. Grand nyaaaa ~~ huiyyoooooo... tak ajak kita.. oke fine !

    ReplyDelete
    Replies
    1. btoll leh ajak cik citi erk., mehh pm wak., hehe2

      Delete
  8. Patot lama hilang, sibuk jadi wedding planner ea ? hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan lama hilang, lama x updet blog yg ini jeeer., hikhiks2

      Delete
  9. selamat pengantin baru semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn ., timekaseh mkcik noor tuuuh ;p

      Delete
  10. Salam..

    Tahniah dapat menantu.. insyaallah thn depan dapat pangkat datuk plak..ekeke..

    saya pun baru dpt menantu sedara baru2 ni. anak arwah kakak buat majlis kat sibu Sarawak & sambut menantu belah lelaki kat sungai petani mggu lepas.
    Alhamdulillah...klu cpt rezeki, lps ni dpt cucu sedara..

    ehh.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, majlis cik juliter bila la pulakk., ;p

      Delete
  11. Tahniah wak dpt menantu dah..selamat pengantin baru kpd pasangan mempelai.

    ReplyDelete
  12. Wah tahniah. Semoga pengantin berbahagia hingga ke jannah. Boleh lah siap sedia naik pangkat datuk pulak. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik cinta tuu., amin ya robbal alaminn

      Delete
  13. tahniah, tak lama lagi ada can jadi datuk pula :)

    ReplyDelete
  14. Wahh, udah b'menantu tahniah pengantin...;-)

    ReplyDelete
  15. Tahniaaahhhh !!! Semuga Allah memberkati jodoh mereka.

    ReplyDelete
  16. Tahniah Wak...dah bertambah title nya tu...Bapa..Bapa Mertua...akan datang...Datuk pula..

    ReplyDelete
  17. Dah mantu rupanya, Tahniah bapak pengantin. Lama betul tak berkunjung ke sini...
    Semakin bahagia dan ceria nmpaknya, Alhamdulillah

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly