Friday, 1 November 2019

HIKING BUKIT BAGINDA: THE UNDONE



Petang Jumaat selepas penulis mengirim anak wedok pulang ke kolej matrikulasinya, penulis pun berlarian ke kaki bukit Baginda yg ada batu beralun (baca, Wave Rock).

Tapi tiada kelibat manusia pendaki kecuali sorang wak indon yg naik motorsikal dalam kebun getah itu.

Tidak sampai sekilometer penulis pun berpatah pulang ke pangkal.
Nampaknya kena ripit dilainkali. Harus.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

2 comments:

  1. eh, tak pernah tahu kewujudan bukit ni.

    ReplyDelete
  2. kena pergi hujung minggu, boleh follow pendaki lain. hehe..
    teringin jugak nak ke sini, cuma tak pasti boleh tak tanpa guide ya?

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly