5 DA BLOODS - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

5 DA BLOODS

By Wak Lat - Sunday, May 01, 2022

Nasi putih, paprik campur, telur dadar @2022

 Ahad, 1 Mei 2022.

Kesan cucukan dos penggalak semalam makin terasa.
Terasa mahu demam.
Bahu disebelah kiri pun terasa bengkaknya.

Movie lalat.
Hail, Driver 2020.
5 Da Bloods 2020.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. telan panadol wak insya allah kurang sikit sakitnya

    ReplyDelete
  2. Sedapnya nasi padprik.
    Saya lepas cucuk booster tu, bukan setakat sakit tangan tak boleh angkat, siap pakej demam 3 hari. Sabor je la.

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sihat, Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  4. slamat hari raya...smoga baik cptnya lps cucuk dos penggalak

    ReplyDelete
  5. makan balas dendam ke apa ni wak>

    ReplyDelete
  6. Dah okay ke belum tu heheee... elok time tu telan panadol yang kotak biru tu wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly