Sunday, 4 January 2015

SEGAR AMAT



KELMARIN saya sempat lagi berkejaran ke Segamat untuk mengambil gambar kapalterbang lama itu.







12 comments:

  1. ASSALAM...KAPALTERBANG LAMA KENAPA TU?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kapalterbang lama dh terbengkalai kt airport lama je.,

      Delete
  2. as'salam...
    kat mane tu..cmne leh ade kt situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat airport lama, kapalterbang lama pun tersadai kat situ saja.

      Delete
  3. Replies
    1. amek gmbr suke suki saja mak kutu. Hee

      Delete
  4. Sudah berapa la agaknya tersadai tu ek???
    Tahun baru, template baru, entry pun yang baru-baru jer....
    Kesian yang lama-lama :-(

    ReplyDelete
  5. nak bawa kapal terbang lama tu balik kampung. camna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa senang je cik Jard the great itu, macam kita masukkan gajah dlm peti ais.., bolehh? ., keehh

      Delete
  6. kapal terbang lama tu naper d biar je kat padang tu ke mmg dalam kawasan museum

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat