Wednesday, 1 April 2015

TOP COMMENTATOR GIVEAWAY WINNER



HARI INI 1hb April dan GST sudah bermula. Nasib baik juga minyak ron95 tak naik harga. Dan hari ini juga saya rasa teruja untuk membuat entri tentang pemenang Top Commentator dalam blog saya yang merapu entah apa apa yang biasa biasa saja ini. Dan seperti yang diketahui bahawa pengomen tegar untuk 3 bulan lepas adalah tidak lain dan tidak bukan ialah cik JM Jari Manis yang manis jeliter yang suka travel jalan jalan korea itu. Walaupun beliau bukan hari hari meninggalkan komen di blog saya ini, tetapi apabila beliau berkomen akan pulun mengomen kesemua entri-entri saya sebelum ini. Kiranya cik JM gila kuasalah di blog saya yang ini juga. Oleh itu untuk hari ini sahaja saya akan memberi hadiah kepada beliau cik JM yang jeliter itu sekeping gambar iphone 6 yang cantik seperti diatas. Tahniah untuk cik JM sekali lagi. Dan hadiah akan dikirimkan kepada beliau hari ini juga. Cik JM, sila hubungi saya untuk menuntut hadiah tersebut.

Nota tambahan lalat. Entri respon dari cik Jari Manis.

Last but not least, (ammvoiii), saya juga mengucapkan ribuan terimakasih kepada semua pengomen pengomen blog saya yang lain. Tanpa kawan kawan yang best best itu, siapalah saya yang ini kan. Kannns.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

55 comments:

  1. Assalam Wak!!!! terkejut den bila baca email pagi tadi minta alamat kerana jadi Top Commentar..masih di awang-awangan..ehh...mcm mana leh jadi Top Commentar sedangkan tinggalkan komen pun jarang-jarang tapi bak tak kata Wak...JM x boleh singgah hari-hari tapi kalau singgah tu...JM jatuhkan BOoommm secara pukal hehehehe

    ahaksss...JM gila kuasa katanya heheheh...tidaklah..JM balas kunjungan bagi mereka yg rajin tinggalkan komen do blog JM termasuklah Wak tu

    Dapat sekeping gambar Iphone 6? ingatkan dapat ihone 6 ahahaha...okelah gambar pun..itu pun dha kira rezeki orang nak bagi kan...syukur alhamdulillah...terima kasih Wak!!!!! sayang kat Wak...eHhhhhh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang kat wak? huhu2 bisa copot jantung waklu ., kuikui2

      Delete
    2. Boleh pengsan 80 juta kali baca komen jay emm... Bertabahlah wak dengan godaan... he he he...

      Delete
    3. no worries la cik SS yee, bila kita dh berumur nih sungguh byk godaan., kita dh tahu mana yang cobaan maen2 sajeew dan yg mana yg betol2 ., nak tunggu yang betol2 kata ikhlas bukannya mudahh., kuikui2

      Delete
    4. timekaseh ye cik JM yg manis ikhlas tapi jauhh tuuuu ;p

      Delete
  2. tahniah sis JM ye la sis JM mmng ohsem kata omputeh ^__^ kt mana2 blog semua ada komen dri dia org nye mmng baik hati sgt x rugi kenal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...kopiO nih..bodek ke apa nih eheheh..ma kacih..

      Delete
    2. cik JM, manede bodek, ikhlas tu, cik JM memey baik hati sgt kanns., untunglarr

      Delete
    3. cik kak KopiOlimauice satewww., sibbaik JM tu ohsem bukan 'hensem' kanns., kehkeh2

      Delete
    4. tak bodek ni ikhlas kata ;) tu yg ramai nk bkawan dgn kak JM hihihi
      * kopiolimauice ikat tepi siapppp! hehehe ;p

      Delete
  3. Untung laaa Jay Emm dapat GAMBAR iPhone 6.... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik kak jgn jeles erk., tu Jay Emm blom dapat sekeping gambar seorang suami korea yang hencem! kuikui2

      Delete
    2. kalau dh jodoh cik jay emm nnti dptla sekeping gmbr sorang suami koya yg hencem ., kann JM kannsss ;p

      Delete
    3. gambar koya ensem tu pun boleh google pastu print :-)

      Delete
    4. Wakkkk oooo Wakkk... bagi je laa yang betul wakkk... Bior tido malam Jay Emm ni lena skit wakkk... Ha Ha Ha...

      Delete
    5. tular tengah pk pk kira bajet seciput nih nak gak bagi yg betoll2 sbg hantaran., boleee ., harhar2 larikkks larlar2

      Delete
    6. ahahaha....ada BERAN ke Wak...

      Delete
    7. ek elehh JM ., tapi wak takde BRA ., hewhew2

      Delete
  4. Ni ha mak dah datang ni...... mana jejemput nak melahap hihi
    Tahniah ye Cik Jari Manis...orangnya pun mmg manis ....
    TL kalau gambar jer tak payahlah post hihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAK dtg umah sy tak war2kan dulu mana sempat nak masak jejemput kee, kopi o bontot kuali bole kott., kehkeh2 gurau2 je
      cik Jm tu bukan setakat manis ye makk, cantik jeliter lagi .., mcm pantun org dulu jugak, Burung merpati terbangnya tinggi, terbang tinggi tersangkut di aerial tv, kalau isteri lebih cantik dari suami, itu tandanya murah rejeki ;p
      psl gmbr tu sy nk post jugak, sbb dh janji dgn JM ., mak jgn jeles kuikui2

      Delete
    2. gambar pun gambar lah...heeee...

      Delete
    3. yg penting ikhlas kan cik JM., tq

      Delete
  5. tahniah utk cik jari manis yg suka melancung sambil melencung tu ya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehee cik JM melencung kemana tu makk., ;p

      Delete
  6. sy yg bc entry ni rs nk tercabut jantung hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih2 mak jgnlah terkezot pulak, sy gurau2 manje dgn cik JM yg jelita tu sajeer ., harini kan April fool gituuu ;D

      Delete
    2. kalau dpt yg betul apa salahnya kan??? rezeki ;-)

      Delete
    3. saya pon nak yang btoll2 ., bole kan makk ., kihkih2

      Delete
  7. tahniah JM..harap2 hadiah sama mcm dlm gambar..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofcozla sama, cuma kaler je tak sama ., huhu2

      Delete
    2. gambar je lah Nohas..sob sob sob...

      Delete
    3. gambar seribu makna tuu., huuhuu2

      Delete
    4. Hanya di gambar yeee... Di ulangi... gambar... Ha ha ha..

      Delete
    5. gambar ada makna ye cik SS ., ada makna diulangi., harhar2

      Delete
    6. Makna Musang Berjanggut ke Wak? He He He..

      Delete
  8. tahniah JM....dapat gambar iphone6...menarik nie...hehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rietta..x boleh nk bangga..gambar je pung..boleh google kalau nak eheheh

      Delete
    2. entri suke suki je yee., cik JM jgn majuk pulee., huhuu2

      Delete
    3. terkono den! ni Bang Bang Boomm ke apa nih

      Delete
  9. Tahniah JM.
    Ini tidak adil!!!!
    Mrs. A pun nak jugak hadiah!
    Blog owner tak kira Mrs. A dapat no 2. biasanya hadiah no 1 hingga 3 tau.
    huk..huk..huk...#sentap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar Ipohe 6 je pung Mrs A..x perlu nk jelez lah hahahaha

      Delete
    2. jgnlah gado mak Mrs A yee, next time sy bagi juga gambar2 iphone kat semua pengomen tegar ., bolee ? kehhkehh2

      Delete
    3. Ngeh..ngeh..ngeh... yang penting dan mahal ingatan tu kan..kan..kan..

      Delete
  10. tahniah jm....jm mmg terbaik :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Yan...gambar je..klau nk boleh google :-)

      Delete
    2. cik jm memey terbaik., dan sporting jugeeew ;p

      Delete
  11. Teruja tengok menang I-Phone 6.. walau hanya sekeping gambar.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalo betul2 menang iphone 6 rasanye leh teruja pengsan 3 hari 3 malam tak makk., kuikui2

      Delete
    2. terus cakap i lap u kat Wak!

      Delete
  12. hihi inilah sejarah gambar iphone6 hihihi

    ReplyDelete
  13. hahaaa, lawak plak bebel wak ni...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat