Sunday, 7 June 2015

OGA 2015



TENGAHARI kelmarin sempat lagi penulis berlarian juga ke Dewan Konvensyen di KLCC (KL Convention Center) untuk melawat pameran produk-produk terbaru industri Minyak dan Gas (baca: Oil & Gas). Dan bertembunglah juga penulis dengan rakan lama dari syarikat yang pernah penulis bertugas lebih 13 tahun yang lampau. Sebenarnya penulis sudah lebih 10 tahun tidak datang melawat pameran OGA seperti ini.



Nota lalat. The 15th Asian Oil, Gas & Petrochemical Engineering Exhibition is being held from 2 - 4 June, 2015 at the Kuala Lumpur Convention Centre.

Blog bukanlah hakmilik kekal.













11 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Try story.. tu pe sal menulis kat dinding.. tak cukup meja.. atau memang dah habit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam cik kak yg jauh dimata, ingtkn picture tells a thousand story., haha

      gmbr atas tu dorg tulis borang contest form je kat dinding sbb xde tempat menulis/meja disediakan, ni dlm hall so pandai2 dorg lar., bolee jwb gituu ;p

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Tak paham enginering part beso2... Kecik2 je taw... He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik SS, biar kecik2 menjadi bukit, yg besar2 menjadi kaya raya., harhar2

      Delete
  4. pic atas sekali tu dh mcm nk isi form i/view jek ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tu dorg isi form contest nk menang perodua axia jakk., ;p

      Delete
  5. Dinding pun boleh, ngeh..!ngeh! ngeh!..

    ReplyDelete
  6. langsung tak tau apa benda hahahah..

    ReplyDelete
  7. kalau JM mmg x pegi lah tgk pameran2 camni..ce buat pameran tempat2 menarik utk di lawati....haaahh...pecutlah!

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly